E fa'afefea ona fa'agaoioi le si'a pa'u mooti ma'a?

O le mamao mamao mo le moa ua mamanuina ina ia faigofie ona faagaoioia. Mulimuli i laasaga nei e faʻaoga lelei ai:

1. Amata le moa i le oomiina o le ki o le mana. O lenei mea o le a faʻagaoioia ai le faʻaaliga i luga o le laulau faʻatonutonu, e faʻaalia ai ua sauni le moa mo le faʻaoga.
2. Oomi le faamau uliuli i luga o le pule mamao e faʻamalosi ai. O lenei mea o le a faʻavaeina ai se fesoʻotaʻiga i le va o le masini mamao ma le moa.
3.O le joystick agavale i luga o le pulea mamao e faʻaaogaina e pulea ai le agai i luma ma tua o le moa. O le tuleia i luma o le a alu ai i luma le moa, a o le tosoina i tua o le a toe liliu ai.
4.O le joystick sa'o i luga o le mamao mamao e nafa ma le puleaina o le itu. O le tuleia i le agavale po'o le taumatau o le a fa'atonuina ai le moa.
5.O le faamau o loʻo i le pito i luga agavale pito i luga ole pule mamao e mafai ai ona e fetuunai le saoasaoa o le moa vao. E mafai ona e fa'ateleina pe fa'aitiitia le saoasaoa e tusa ai ma lou mana'o.
6.O le faamau i le tulimanu pito i luga taumatau o le faamau pule folau. O le taimi lava e faʻagaoioia ai, o le a fesoasoani e faʻamautu le saoasaoa faifaipea, e mafai ai ona e taulaʻi i le faʻatonutonuina o le moa.
7. Ina ia amata pe tape le afi penisini, faʻaaoga le ala 6 i luga o le mamao mamao.
Faatasi ai ma le masini mamao, e te maua le saʻolotoga e pulea ai le moa ma faʻagaioi faʻalelei. O lenei mea e mafai ona suia ai le galuega masani o le moaina o se mea manaia ma le fiafia e pei o se taaloga.
Afai ei ai nisi au fesili pe manaʻomia se fesoasoani, lagona le saoloto e faʻafesoʻotaʻi matou e ala i WhatsApp i soo se taimi.
Faamoemoe o loʻo fesoasoani lenei mea!

Meli tutusa