supershine robot

Jauh dikawasa mower padang rumput hejo produsén china & Pabrik

Fokus kana panalungtikan & pamekaran kadali jauh sareng mesin pinter pilot otomatis, sapertos mesin pemotong rumput jarak jauh, pemotong rumput pilot otomatis, kit chassis robot dikawasa jarak jauh nirkabel, platform robot anu dilacak otonom, jsb.

Anjog & Unik

Produsén Mower Lawn Control Jauh Cina anu unggul

Mower padang rumput hejo kami bakal ngajadikeun anjeun resep motong. Ngored rungkun sareng produk urang, ngahemat waktos sareng tenaga kerja, ngirangan biaya. Éta saderhana pikeun dioperasikeun sareng tiasa dianggo pikeun sagala rupa rupa bumi. Sapertos pakarangan, padang rumput hejo, rungkun, rawa, dusun, reed, bukit, wewengkon balong, perawatan jalan raya jeung saterusna.

Produk urang

Produk Best Seller

Remote Control Lawn Mower, Crawler Remote Controlled Brush Mower, Karét Track Remote Dioperasikeun Slope Mower,
Nirkabel Radio Control Roda Mowing Robot, Kabayang Radio dikawasa Jukut Cutter.

gampang dioperasi

Demonstrasi kumaha cara ngagunakeun remote control mower padang rumput hejo

Mimitian perjalanan mowing pinter anjeun

SSC500-75 kadali jauh lagu mower padang rumput hejo

Mower padang rumput hejo crawler dilengkepan mesin béngsin Yamaha 7.5Hp, mesin ramah lingkungan Euro5. Lebar lagu nyaéta 150mm, sareng lamping naék maksimal tiasa ngahontal 40 °. Agul mowing kualitas luhur diimpor ti Italia, sarta chassis nu bisa dipindahkeun luhur jeung ka handap pikeun nyaluyukeun jangkungna sabeulah, rentang nyaeta 10 ~ 150MM.

harga super kalapa Pikeun Dijual

Dibandingkeun sareng produk anu sami di pasar Éropa sareng Amérika, kami gaduh kauntungan harga anu saé sareng kualitas produk anu dijamin, ngamungkinkeun anjeun nyéépkeun artos langkung saé sareng nikmati produk anu sami atanapi langkung saé.
USD 1600.00
Kualitas Dijamin

Mimitian mowing pinter anjeun ayeuna

Mitra Anjeun Dipercaya

PABRIK ASLI
Pangiriman gancang
KUALITAS ASSURED

4.9

Pausahaan urang salawasna nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas pangluhurna sarta jasa-kelas munggaran, ku kituna anjeun bisa meuli kalawan kapercayaan tur ngagunakeun eta comfortably. Milih SuperShine pikeun ngajantenkeun hirup anjeun langkung saé!
Dave Wu
CEO, Manajer