Kositës furçash të kontrolluara nga distanca, furnizuesi i fabrikës së prodhuesit në Kinë, shitës me shumicë

Kositës furçash të kontrolluara nga distanca, furnizuesi i fabrikës së prodhuesit në Kinë, shitës me shumicë

Telekomandë 200 metra në distanca të gjata për t'u siguruar që përdoruesit të qëndrojnë larg copave të barit dhe rreziqeve të mundshme. Operacioni me një dorë është i disponueshëm…