Pyetjet e shpeshta

FAQ Qendra e Ndihmës

një ekip shërbimi pas shitjes me vetëdije të madhe shërbimi

pyetje popullore

Pyetjet më të shpeshta

Mund të personalizohet sipas kërkesave tuaja, si logo, ngjyra, etj.

30% T/T (transfertë bankare) paraprakisht, dhe bilanc para dërgesës.

1) Zbulim i rreptë gjatë prodhimit.
2) Inspektimi 100% i produkteve para dërgesës dhe paketimi i paprekur i produktit i siguruar.

Nga deti. Produktet janë shumë të rënda për t'u transportuar nga ajri.

1). Cilësia është e garantuar për shkak të mbështetjes së fortë teknike, komponentit të klasit të parë, linjës së avancuar të prodhimit dhe sistemit të rreptë të kontrollit të cilësisë.
2). Shërbim me një ndalesë me një depo të madhe të pjesëve të këmbimit dhe ekip profesional shërbimi. Pavarësisht se ku jeni, ju garantohet një pritje e ngrohtë, shërbime profesionale të besueshme dhe efikase dhe kujdes të vazhdueshëm.

Nuk mund të gjeni një përgjigje?

Dorëzimi dhe zbritjet

Ne jemi një prodhues kinez i makinerive të kopshtit dhe makinerive të ndërtimit. Në fakt, ne prodhojmë shumicën e pjesëve në fabrikën tonë për kontroll më të mirë të kostos dhe cilësisë.

Në përgjithësi, do të duhen 15 ditë pasi të keni marrë paradhënien tuaj. Koha specifike e dorëzimit varet nga artikujt dhe sasia e porosisë tuaj. Ndonjëherë kemi disa në magazinë.

MOQ është 1 njësi. Më shumë se 100 njësi porosi janë në dispozicion. Përveç kësaj, ne jemi në kërkim të tregtarëve dhe agjentëve në të gjithë fjalën. Mirë se vini të na kontaktoni për më shumë detaje.

Ne mund të ofrojmë një vit garanci ose 2000 orë për makinat tona. Ne do të ofrojmë pjesë falas brenda garancisë. Ne mund të ofrojmë shërbimin e internetit ose thirrjeve në çdo kohë.

Po, kemi 100% provë përpara lindjes.

1). Ne i besojmë "situatës fituese", nuk kemi thënë kurrë se produkti ynë është më i miri dhe ndoshta çmimi ynë nuk është më i lirë, por besojmë se jemi zgjedhja juaj e duhur. Sepse ne i kushtojmë vëmendje për të siguruar që klientët tanë të përfitojnë;
2). Ne e respektojmë çdo klient si mikun tonë dhe sinqerisht bëjmë biznes dhe miqësohemi me ta, pa marrë parasysh se nga vijnë.

Po. Përpara dërgimit, Supershine mblidhni të gjitha pjesët dhe vendosni të gjithë parametrat. Çdo kositëse është 100% e testuar dhe kontroll i rreptë i cilësisë.

Para se të merrnim porosinë e parë, ju lutemi të përballoni koston e mostrës dhe tarifën e shprehur. Ne nuk ofrojmë mostër falas.

Brenda 7 ditëve.