kositëse lëndinë vetë kositëse Kina prodhuesi i fabrikës, furnizuesi me shumicë

Kositëset e barit me telekomandë shmangin vendosjen e stafit në situata të pasigurta për kositje dhe larg gjarpërinjve, merimangave, insekteve etj. Kositësja jonë e barit do t'ju bëjë të kënaqeni me kositjen. Kositni shkurret me produktet tona, kurseni kohë dhe punë, ulni kostot.

shitje direkte në fabrikë kositëse lëndinë vetëkositëse në Kinë

SUPERSHINE ROBOT, një prodhues profesionist i makinerive inteligjente në Kinë, fokusohet në kërkimin dhe zhvillimin e makinerive inteligjente me telekomandë dhe pilot automatik, të tilla si kositësja e lëndinës me telekomandë, prerësja automatike e barërave të këqija, kompletet e shasisë së robotëve me telekomandë me telekomandë, platforma robotike autonome e gjurmuar me drejtimin, etj. Produktet tona aktuale përfshijnë: Kositëse lëndinë me telekomandë, Kositës furçash me telekomandë me zvarritës, Kositës me pjerrësi me telekomandë gome, Robot kositës me kontroll me radio dhe Prerës bari me radio me rrota të kontrolluara.

  • kositës robotik me shpat, furnizues me shumicë në Kinë
  • kositës me zvarritës gome, prodhuesi i fabrikës së Kinës, furnizues me shumicë
  • Gjurmët e gomës për kositëse lëndinë, furnizues me shumicë në Kinë
  • kositëse lëndinë vetë kositëse Kina prodhuesi i fabrikës, furnizuesi me shumicë
  • prerës shpat Kina prodhuesi i fabrikës furnizues me shumicë

Kositësja inteligjente e lëndinës është e përshtatshme për pastrimin e të gjitha llojeve të barërave të këqija si kallamishte, bar peshku dhe parcela të tjera të mëdha dhe të vogla fushash, kodrash, tarracash, pemishtesh dhe trekëndëshash, me funksionim të thjeshtë dhe efikasitet të lartë pune. Produktet miratojnë teknologjinë më të avancuar në botë të telekomandës me valë, teknologjinë inteligjente të kontrollit autonom dhe teknologjinë italiane të kositjes.

Shitet kositës lëndine me çmim të volitshëm me çmim të ulët

  • Siguria: Kositësit e barit me telekomandë shmangin vënien e stafit në situata të pasigurta për kositje.
  • Lehtë për t'u përdorur: Nisja e lehtë me tërheqje dhe rregulloni shpejt dhe lehtë lartësinë e prerjes me telekomandë.
  • Efikasitet i lartë: Shpejtësia e udhëtimit deri në 6 km/h. Kositësja e lëndinës me telekomandë është 16 herë më efikase se prerja me dorë.
  • Lehtë për t'u mirëmbajtur: Kositësja robotike e barit ka një jetëgjatësi të gjatë produktive, kosto të ulët mirëmbajtjeje dhe pjesët e saj zëvendësohen lehtësisht.
  • Lehtë për t'u transportuar dhe ruajtur

Ne jemi një prodhues kinez i makinerive të kopshtit dhe makinerive të ndërtimit. Në fakt, ne prodhojmë shumicën e pjesëve në fabrikën tonë për kontroll më të mirë të kostos dhe cilësisë. Ne mund të prodhojmë afërsisht 1000 njësi kositëse me telekomandë në muaj. Makineritë i nënshtrohen 100% testeve të brendshme dhe në terren për t'u siguruar që ato janë të kualifikuara dhe të gatshme për t'u përdorur përpara dorëzimit.

ModelSSC550-75SSC550-90SSC800-150SSW550-70SSW800-150
Driving Metodaservilservilservilme rrotame rrota
Motori / FuqiaYamaha 7.5 kuaj fuqiLoncin 9 kfLoncin 15 kfLoncin 7 kfLoncin 15 kf
Gjerësia e Prerjes550mm550mm800mm550mm800mm
Lartësia e rregullueshme e prerjesPo, me telekomandëPo, me telekomandëPo, me telekomandëPo, me dorëPo, me telekomandë
Vetë KarikimiPoPoPojoPo
dimension1060x960x810mm1060x960x810mm1170x1270x910mm1120x920x650mm1170x1270x930mm
peshë135kg150kg240kg100kg230kg

Ne ofrojmë teknikë profesionistë të cilët mund të ofrojnë trajnime online dhe në terren falas. Pjesët tona janë të dizajnuara modulare, gjë që i bën kositësit të lehtë për t'u mirëmbajtur. Kositësja me pjerrësi i lejon përdoruesit të bëjnë tokën shumë të pjerrët dhe është 10 herë më e shpejtë se një makinë prerëse dhe shumë më e sigurt se sa me traktorin.

Ne jemi në kërkim të agjentëve, shpërndarësve dhe tregtarëve të kositësve me telekomandë në të gjithë botën. Jeni gjithmonë të mirëpritur të na kontaktoni për çdo pyetje.

Posts ngjashme