Shitet makinë prerëse e kontrolluar me radio me çmim të ulët të përballueshme

Telekomanda është e pajisur me një buton funksioni të ngritjes së shasisë, i cili mund të rregullojë në mënyrë fleksibël lartësinë e shasisë sipas vendit të përdorimit dhe është i lehtë për t'u përdorur. Kositësja jonë e lëndinës ka zhurmë të ulët, pamje të hollë dhe të bukur.

Shitet makinë prerëse e kontrolluar me radio me çmim të ulët të përballueshme

SUPERSHINE ROBOT, një prodhues profesionist i makinerive inteligjente në Kinë, fokusohet në kërkimin dhe zhvillimin e makinerive inteligjente me telekomandë dhe pilot automatik, të tilla si kositësja e lëndinës me telekomandë, prerësja automatike e barërave të këqija, kompletet e shasisë së robotëve me telekomandë me telekomandë, platforma robotike autonome e gjurmuar, etj. .

  • Shitet makinë prerëse e kontrolluar me radio me çmim të ulët të përballueshme
  • Shitet prerëse barërat e këqija me çmim të volitshëm
  • Shitet furça e kontrolluar me radio me çmim të përballueshëm dhe të ulët
  • Shitet prerëse shkurre me telekomandë me çmim të volitshëm dhe të ulët
  • Shitet prerëse bush me kontroll radio wireless me çmim të përballueshëm të ulët

Kositësja inteligjente e lëndinës është e përshtatshme për pastrimin e të gjitha llojeve të barërave të këqija si kallamishte, bar peshku dhe parcela të tjera të mëdha dhe të vogla fushash, kodrash, tarracash, pemishtesh dhe trekëndëshash, me funksionim të thjeshtë dhe efikasitet të lartë pune. Produktet miratojnë teknologjinë më të avancuar në botë të telekomandës me valë, teknologjinë inteligjente të kontrollit autonom dhe teknologjinë italiane të kositjes.

  • Siguria: Kositësit e barit me telekomandë shmangin vënien e stafit në situata të pasigurta për kositje.
  • Lehtë për t'u përdorur: Nisja e lehtë me tërheqje dhe rregulloni shpejt dhe lehtë lartësinë e prerjes me telekomandë.
  • Efikasitet i lartë: Shpejtësia e udhëtimit deri në 6 km/h. Kositësja e lëndinës me telekomandë është 16 herë më efikase se prerja me dorë.
  • Lehtë për t'u mirëmbajtur: Kositësja robotike e barit ka një jetëgjatësi të gjatë produktive, kosto të ulët mirëmbajtjeje dhe pjesët e saj zëvendësohen lehtësisht.
  • Lehtë për t'u transportuar dhe ruajtur

Produktet tona aktuale përfshijnë: Kositës për lëndinë me telekomandë, Kositës furçash me telekomandë me zvarritës, Kositës me pjerrësi me telekomandë gome, Robot kositës me kontroll me radio dhe Prerës bari me radio me rrota të kontrolluara.

ModelSSC550-75SSC550-90SSC800-150SSW550-70SSW800-150
Driving Metodaservilservilservilme rrotame rrota
Motori / FuqiaYamaha 7.5 kuaj fuqiLoncin 9 kfLoncin 15 kfLoncin 7 kfLoncin 15 kf
Gjerësia e Prerjes550mm550mm800mm550mm800mm
Lartësia e rregullueshme e prerjesPo, me telekomandëPo, me telekomandëPo, me telekomandëPo, me dorëPo, me telekomandë
Vetë KarikimiPoPoPojoPo
dimension1060x960x810mm1060x960x810mm1170x1270x910mm1120x920x650mm1170x1270x930mm
peshë135kg150kg240kg100kg230kg

Ne ofrojmë teknikë profesionistë të cilët mund të ofrojnë trajnime online dhe në terren falas. Pjesët tona janë të dizajnuara modulare, gjë që i bën kositësit të lehtë për t'u mirëmbajtur. Kositësja me pjerrësi i lejon përdoruesit të bëjnë tokën shumë të pjerrët dhe është 10 herë më e shpejtë se një makinë prerëse dhe shumë më e sigurt se sa me traktorin.

Misioni ynë është të bëjmë makineritë inteligjente më të dëshirueshme në treg. Jeni gjithmonë të mirëpritur të na kontaktoni për çdo pyetje.

Posts ngjashme