Kositës bari me valë me çmimin më të mirë në Kinë

Kositësja robotike e barit ka një jetëgjatësi të gjatë produktive, kosto të ulët mirëmbajtjeje dhe pjesët e saj zëvendësohen lehtësisht, sipas nevojës dhe kur kërkohet. Një fillim kyç elektrik dhe rregulloni lartësinë e prerjes shpejt dhe lehtë me telekomandë.

Kositës bari me valë me çmimin më të mirë në Kinë

SUPERSHINE ROBOT është një prodhues profesional i makinerive inteligjente në Kinë, i vendosur në Weifang City, Provinca Shandong, Kinë. Kositëset e barit me telekomandë janë produktet tona kryesore aktuale, të përdorura gjerësisht në kositjen e lëndinës, prerjen e barërave të këqija dhe prerjen e shkurreve, të përshtatshme për pjerrësi, pjerrësi të madhe, djerrinë, buzë rrugës, pjerrët e lumit, pemishte, barërat e këqija në terren, lëndinat e vilave, fusha futbolli, kopshte, etj. .

  • kositës pa tela me çmimin më të mirë në Kinë
  • Kositës lëndinë me telekomandë me çmimin më të mirë në Kinë
  • Prerëse furçash të kontrollit të radios me valë me çmimin më të mirë në Kinë
  • Kositës bari me valë me çmimin më të mirë në Kinë
  • Prerës farë e keqe RC me çmimin më të mirë në Kinë

Ne mund të prodhojmë afërsisht 1000 kositëse bari me telekomandë në muaj. Makineritë i nënshtrohen 100% testeve të brendshme dhe në terren për t'u siguruar që ato janë të kualifikuara dhe të gatshme për t'u përdorur përpara dorëzimit. Ne ofrojmë mbështetje inxhinierike profesionale, një ekip shitjesh me efikasitet të lartë dhe çmime konkurruese superiore që mund të mbështesin kohën e shpejtë të përgjigjes dhe teknikën një-në-një udhëzim.

SUPERSHINE ROBOT përqendrohuni në kërkimin dhe zhvillimin e makinerive inteligjente me telekomandë dhe pilote automatike, të tilla si kositësja e barit me telekomandë, prerësja automatike e barërave të këqija, kompletet e shasisë së robotëve me telekomandë me telekomandë, platforma robotike autonome e gjurmuar me vrapim, etj. Produktet miratojnë pajisjen më të avancuar me valë në botë Teknologjia e telekomandës, teknologjia inteligjente e kontrollit autonom dhe teknologjia italiane e kositjes.

Produktet tona aktuale përfshijnë: Kositës për lëndinë me telekomandë, Kositës furçash me telekomandë me zvarritës, Kositës me pjerrësi me telekomandë gome, Robot kositës me kontroll me radio dhe Prerës bari me radio me rrota të kontrolluara.

ModelSSC550-75SSC550-90SSC800-150SSW550-70SSW800-150
Driving Metodaservilservilservilme rrotame rrota
Motori / FuqiaYamaha 7.5 kuaj fuqiLoncin 9 kfLoncin 15 kfLoncin 7 kfLoncin 15 kf
Gjerësia e Prerjes550mm550mm800mm550mm800mm
Lartësia e rregullueshme e prerjesPo, me telekomandëPo, me telekomandëPo, me telekomandëPo, me dorëPo, me telekomandë
Vetë KarikimiPoPoPojoPo
dimension1060x960x810mm1060x960x810mm1170x1270x910mm1120x920x650mm1170x1270x930mm
peshë135kg150kg240kg100kg230kg

Ne ofrojmë teknikë profesionistë të cilët mund të ofrojnë trajnime online dhe në terren falas. Pjesët tona janë të dizajnuara modulare, gjë që i bën kositësit të lehtë për t'u mirëmbajtur.

Misioni ynë është të bëjmë makineritë inteligjente më të dëshirueshme në treg. Jeni gjithmonë të mirëpritur të na kontaktoni për çdo pyetje.

Posts ngjashme