kositës pa tel Kina prodhuesi i fabrikës, furnizuesi me shumicë

Telekomandë 200 metra në distanca të gjata për t'u siguruar që përdoruesit të qëndrojnë larg copave të barit dhe rreziqeve të mundshme. Funksionimi me një dorë është i disponueshëm kur jeni ulur. Dhe paneli i kontrollit është i thjeshtë dhe i lehtë për t'u përdorur.

kositës pa tel Kina prodhuesi i fabrikës, furnizuesi me shumicë

SUPERSHINE ROBOT është një prodhues profesional i makinerive inteligjente në Kinë, i vendosur në Weifang City, Provinca Shandong, Kinë. Kositëset e barit me telekomandë janë produktet tona kryesore aktuale, të përdorura gjerësisht në kositjen e lëndinës, prerjen e barërave të këqija dhe prerjen e shkurreve, të përshtatshme për pjerrësi, pjerrësi të madhe, djerrinë, buzë rrugës, pjerrët e lumit, pemishte, barërat e këqija në terren, lëndinat e vilave, fusha futbolli, kopshte, etj. .

  • prerës pa tel bari, prodhuesi i Kinës, furnizues me shumicë
  • kositës me operim në distancë Kina prodhuesi i fabrikës furnizues me shumicë
  • makinë prerëse bari pa tela, furnizues me shumicë i fabrikës së prodhuesit në Kinë
  • kositës pa tel Kina prodhuesi i fabrikës, furnizuesi me shumicë
  • telekomandë prerës barërat e këqija Kina prodhuesit e fabrikës furnizues shitës me shumicë

Kositësja jonë e lëndinës do t'ju bëjë të shijoni kositjen. Kositni shkurret me produktet tona, kurseni kohë dhe punë, ulni kostot. Ato janë të thjeshta për t'u përdorur dhe mund të përdoren gjerësisht për terrene të ndryshme. Ne ofrojmë mbështetje inxhinierike profesionale, një ekip shitjesh me efikasitet të lartë dhe çmime konkurruese superiore që mund të mbështesin kohën e shpejtë të përgjigjes dhe udhëzimet teknike një-në-një.

SUPERSHINE ROBOT përqendrohuni në kërkimin dhe zhvillimin e makinerive inteligjente me telekomandë dhe pilote automatike, të tilla si kositësja e barit me telekomandë, prerësja automatike e barërave të këqija, kompletet e shasisë së robotëve me telekomandë me telekomandë, platforma robotike autonome e gjurmuar me vrapim, etj. Produktet miratojnë pajisjen më të avancuar me valë në botë Teknologjia e telekomandës, teknologjia inteligjente e kontrollit autonom dhe teknologjia italiane e kositjes.

Produktet tona aktuale përfshijnë: Kositës për lëndinë me telekomandë, Kositës furçash me telekomandë me zvarritës, Kositës me pjerrësi me telekomandë gome, Robot kositës me kontroll me radio dhe Prerës bari me radio me rrota të kontrolluara.

ModelSSC550-75SSC550-90SSC800-150SSW550-70SSW800-150
Driving Metodaservilservilservilme rrotame rrota
Motori / FuqiaYamaha 7.5 kuaj fuqiLoncin 9 kfLoncin 15 kfLoncin 7 kfLoncin 15 kf
Gjerësia e Prerjes550mm550mm800mm550mm800mm
Lartësia e rregullueshme e prerjesPo, me telekomandëPo, me telekomandëPo, me telekomandëPo, me dorëPo, me telekomandë
Vetë KarikimiPoPoPojoPo
dimension1060x960x810mm1060x960x810mm1170x1270x910mm1120x920x650mm1170x1270x930mm
peshë135kg150kg240kg100kg230kg

SUPERSHINE ROBOT është një fabrikë e fuqishme me një ekip punëtorësh me pesëmbëdhjetë vjet përvojë prodhimi, një ekip profesional të inspektimit të cilësisë, sigurimin e cilësisë dhe një ekip shërbimi pas shitjes me vetëdije të madhe shërbimi.

Misioni ynë është të bëjmë makineritë inteligjente më të dëshirueshme në treg. Jeni gjithmonë të mirëpritur të na kontaktoni për çdo pyetje.

Posts ngjashme