Vigorun Tech

Prodhuesi & Fabrika e kositëses së lëndinës me telekomandë

Përqendrohuni në kërkimin dhe zhvillimin e makinerive inteligjente të telekomandës dhe pilotave automatike, të tilla si kositësja e barit me telekomandë, prerësja automatike e barërave të këqija, kompletet e shasisë së robotëve me telekomandë me telekomandë, platforma autonome robotike me gjurmim të drejtimit, etj.

Lider & Unike

Prodhuesi kryesor kinez i kositëseve të barit me telekomandë

Kositësja jonë e lëndinës do t'ju bëjë të shijoni kositjen. Kositni shkurret me produktet tona, kurseni kohë dhe punë, ulni kostot. Ato janë të thjeshta për t'u përdorur dhe mund të përdoren gjerësisht për terrene të ndryshme. Të tilla si oborr, livadhe, shkurre, kënetë, pemishte, kallamishte, kodra, zona e pellgjeve, mirëmbajtja e autostradës etj.

Produktet tona

Produktet më të shitura

Kositës për lëndinë me telekomandë, Furçakë me telekomandë me zvarritës, Kositës pjerrësi me telekomandë me gjurmë gome,
Robot kositës me rrota të kontrollit të radios pa tel, prerës bari i kontrolluar me radio me rrota.

i lehtë për tu operuar

Demonstroni se si të përdorni kositësin e barit me telekomandë

Filloni udhëtimin tuaj të kositjes inteligjente

Kositës bari me pista me telekomandë VTC550-90

Kositësja e lëndinës me zvarritje është e pajisur me motor benzine Loncin 9Hp, motorë miqësorë me mjedisin Euro 5. Gjerësia e pista është 150 mm, dhe pjerrësia maksimale e ngjitjes mund të arrijë 40 °. Tehu i kositjes me cilësi të lartë është i importuar nga Italia, dhe shasia mund të zhvendoset lart e poshtë për të rregulluar lartësinë e tehut, diapazoni është 10~150 mm.

çmim super konkurrues për shitje

Krahasuar me produkte të ngjashme në tregjet evropiane dhe amerikane, ne kemi një avantazh të madh çmimi dhe cilësi të garantuar të produktit, duke ju lejuar të shpenzoni më pak para dhe të shijoni produkte të njëjta ose edhe më të mira të kositësit të barit.
USD 1600.00
Siguruar Cilësia

Filloni kositjen tuaj inteligjente sot

Partneri juaj i besueshëm

FABRIKE ORIGJINALE
DORËZIM I SHPEJTË
CILITYSIA E SIGURUAR

4.9

Kompania jonë u ka ofruar klientëve gjithmonë produkte të cilësisë më të lartë dhe shërbime të klasit të parë, në mënyrë që ju të blini me siguri dhe t'i përdorni ato me lehtësi. Zgjidhni Vigorun për ta bërë jetën tuaj më të mirë!
Dave Wu
CEO, Menaxher