e sili ona lelei le moaina o lo'o fa'aogaina mamao na faia i Saina

O le aveta'avale afi servo tutusa e iai le fa'atonuga encoder ma o lo'o sau fa'atasi ma le taofi eletise ma le loka axle. E fa'amautinoaina o lo'o tumau pea le afi i luga o malifa e aunoa ma le se'e. O lea e mafai ai ona e faʻaaogaina i luga o mafaʻailoga ma le mautinoa.

Falegaosi Fa'atauga Tu'usa'o mamao e fa'agaoioia le moavai ma le tau sili ona lelei i luga ole laiga mo le fa'atauina i Saina

O le faʻaitiitia o le malosi o tagata faigaluega, pisa, ma le faʻaleagaina o le vibration, faʻapea foʻi ma le faʻaitiitia o tau o tagata faigaluega, e faʻaogaina ai lenei mamanu mo le puleaina o tagata faigaluega. O lona fa'aogaina i le tele o fa'aaliga e fa'aopoopo atili i lona fa'aogaina.

  • sili ona lelei uaealesi fa'atonutonu masini tipi mutia faia i Saina
  • uaealesi pulumu tipi uaea ma le kiona suotosina kiona lau kiona suo kiona aveese masini
  • falegaosimea fa'atau sa'o maualalo tau si'osi'omaga Saina pastoral remotely pulea mutia tipi
  • robot pulea mamao mo veleina ma suotosina kiona lau kiona suo kiona masini aveese
  • e sili ona lelei le moaina o lo'o fa'aogaina mamao na faia i Saina

O la matou moavai o lo'o fa'aogaina mamao o le taunu'uga lea o su'esu'ega tele ma atina'e, fa'atasi ai ma fa'ata'ita'iga aupito lata mai ma fa'atinoga. Mai le fa'aleleia atili o le mafai ona moaina i le fa'aleleia atili o le fa'atonutonuina o filifiliga, matou te tuleia i taimi uma tua'oi e tu'uina atu ia te oe le poto sili ona lelei mo le moaina o lo'o avanoa.

O a matou mooti vao e fa'atonutonu mamao e fa'atino ma'oti ina ia ausia tulaga maualuga o le lelei. A'o le'i o'o atu i a tatou tagata fa'atau, o masini uma e fa'ata'ita'iina i totonu ma fanua e fa'amautinoa ai le fa'atinoina lelei ma le fa'atuatuaina i fa'aaliga moni o le lalolagi.

faʻataʻitaʻigaVTLM600VTLM800VTW500-90
Metotia FaʻafoecrawlercrawlerUili
Inisinia / MalosiLoncin 9HpLoncin 16HpLoncin 9Hp
Tipiina o le Width600mm800mm550mm
Fa'atonuina le maualuga o le tipiIoe, i le mamaoIoe, i le mamaoIoe, i le lima
Totogiina e le tagata lava iaioeioeioe
fuafuaga1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
mamafa185kg298kg120kg

O lo'o matou va'ava'ai mo sui, tufatufaina ma fa'atau oloa moavai fa'atautaia mamao i le lalolagi atoa. Afai e iai ni au fa'amatalaga atili pe mana'omia se fesoasoani, fa'amolemole aua le fa'atuai e fa'afeso'ota'i i matou.

Meli tutusa