nyutviklet fjernstyrt skråningsklipper (VTC800-160) utgitt

Den nye modellen (bildet nedenfor) har en slank og stilig design med en strømlinjeformet form. Den matte sorte fargen gir den et mer sofistikert og holdbart utseende.

Skjæreplattformen har blitt oppgradert fra 2 mm til 4 mm tykkelse, noe som eliminerer selvvibrasjoner og sikrer økt stabilitet.

Den forrige modellen av gangmotoren brukte en cylindrisk reduksjonsgir, kjent for sin rimelige pris og høye overføringseffektivitet. Den krevde imidlertid hyppig vedlikehold, ellers var den utsatt for skader. Den sylindriske reduksjonen manglet en selvlåsende funksjon, noe som gjorde at i bakker var det nødvendig med konstant kontroll med fjernkontroll for å hindre at maskinen sklir nedover.

I motsetning til dette har den nye modellen av gåmotoren en ormegirredusering. Den kommer med en selvlåsende funksjon, som eliminerer bekymringer om at maskinen sklir i skråninger. Snekkegirreduksjonen sikrer større stabilitet og sikkerhet, og muliggjør bekymringsfri drift selv på skrånende overflater. Denne forbedringen gir bekvemmelighet og trygghet, noe som gjør den nye gangmotoren til et pålitelig valg for ulike bruksområder.

Den forrige modellen av gangmotoren hadde en utgående aksel med en diameter på 16 mm, mens den nye modellen er oppgradert til en større diameter på 30 mm.

Denne forbedringen gjør den nye motoren mer egnet for tunge oppgaver, inkludert klatring i bakker. Med den økte diameteren gir den nye motoren forbedret styrke og holdbarhet, slik at den kan håndtere utfordrende aktiviteter med større letthet og effektivitet.

En viktig oppgradering i den nye modellen er overgangen fra en hobbykontroller til en industrikontroller. Den nye kontrolleren gir økt fleksibilitet og raskere respons, noe som gir sømløs kontroll selv i ulendt terreng og miljøer med hindringer. Denne forbedringen sikrer presis og smidig manøvrerbarhet, og gir en optimal brukeropplevelse i et bredt spekter av utfordrende scenarier.

Lignende innlegg