supershine robot

Производител и фабрика за косилка за трева со далечинско управување

Фокусирајте се на истражување и развој на далечински управувач и интелигентна машинерија за авто-пилот, како што се косилка за трева со далечински управувач, автоматско пилотско сечење на трева, комплети за роботски шасии со безжичен далечински управувач, платформа за автономно трчање со следење на роботи итн.

Водечки и уникатен

Водечки кинески производител на косилки за трева со далечински управувач

Нашата косилка за трева ќе ве натера да уживате во косењето. Косете грмушка со нашите производи, заштедете време и труд, намалете ги трошоците. Тие се едноставни за ракување и можат широко да се користат за различни терени. Како што се двор, пасишта, грмушки, мочуришта, овоштарници, трска, ридови, езерце, одржување на автопат и така натаму.

Нашите производи

Најпродавани производи

Косилка за трева со далечински управувач, Косилка за четка со далечински управувач, Косилка за коси со далечински управувач со гумена патека,
Безжичен робот за косење на тркала за контрола на радио, секач за трева со контролиран радио со тркала.

лесен за ракување

Покажете како се користи косилката за трева со далечински управувач

Започнете го вашето патување со паметна косење

Косилка за трева со далечински управувач SSC500-75

Косилката за трева со гасеници е опремена со бензински мотор Yamaha 7.5 КС, еколошки мотори Euro5. Ширината на патеката е 150 mm, а максималната падина на искачување може да достигне 40 °. Висококвалитетното сечило за косење е увезено од Италија, а шасијата може да се поместува нагоре и надолу за да се прилагоди висината на сечилото, опсегот е 10~150 mm.

супер конкурентна цена За продажба

Во споредба со слични производи на европскиот и американскиот пазар, имаме голема ценовна предност и гарантиран квалитет на производот, што ви овозможува да потрошите помалку пари и да уживате во истите, па дури и со подобри перформанси на производите за косилка за трева.
Долари 1600.00
Обезбеден квалитет

Започнете со паметното косење денес

Вашиот доверлив партнер

ОРИГИНАЛНА ФАБРИКА
НАПРАВНА ИСПОРАКА
ОБЕДЕЛЕН КВАЛИТЕТ

4.9

Нашата компанија отсекогаш им обезбедувала на клиентите производи со највисок квалитет и првокласни услуги, за да можете да купувате со сигурност и да ги користите удобно. Изберете SuperShine да си го подобриме животот!
Дејв Ву
извршен директор, менаџер