China nggawe pemotong sikat sing bisa diisi ulang rega murah kanggo didol, pemotong sikat remot kontrol paling apik ing China

Pemotong sikat remot kontrol nggunakake teknologi Italia lan nggunakake mesin papat-stroke daya baris pisanan, kang konsumsi energi kurang lan bisa mlaku kanthi bebas ing lereng bukit.

pabrik penjualan langsung remot kontrol pemotong sikat ing China

Vigorun Tech, Produsen mesin cerdas profesional, fokus ing riset & pangembangan remot kontrol lan mesin cerdas pilot otomatis, kayata mesin pemotong rumput remot kontrol, pemotong rumput pilot otomatis, kit sasis robot sing dikontrol remot nirkabel, platform robot sing dilacak otonom, lsp.

  • China nggawe pemotong rumput blumbang rega murah kanggo didol, biaya pemotong slope paling apik ing China
  • China digawe remot kontrol dilacak mower rega murah kanggo sale, cina paling remot kontrol slope mower rega
  • China nggawe pemotong sikat sing bisa diisi ulang rega murah kanggo didol, pemotong sikat remot kontrol paling apik ing China
  • China nggawe mesin pemotong rumput remot kontrol sing dilacak kanthi rega murah, mesin pemotong rumput remot kontrol paling apik ing China
  • China digawe remot kontrol grumbulan rega murah kanggo didol, mesin pemotong remot kontrol paling apik kanggo lereng

Pemotong rumput robot bisa ngrampungake karya nyopot suket kanthi mandiri, tanpa kontrol lan operasi manungsa langsung, lan nduweni swara sing kurang, katon apik lan ayu, lan kanthi operasi sing prasaja lan efisiensi kerja sing dhuwur.

mesin pemotong sikat rega murah kanggo didol

  • Lampu LED dipasang kanggo nggampangake karya wengi.
  • Desain tangki bahan bakar sing luwih gedhe nambah wektu operasi.
  • Mesin bensin nduweni daya kuda dhuwur lan daya sing cukup.
  • Ukuran cilik, struktur kompak, awak kurang, operasi fleksibel, antar-jemput gratis.
  • Sisa suket sing disigar bisa diowahi dadi mulsa sing apik banget, nyebar ing permukaan lemah kanggo mbantu nahan kelembapan lan nyegah suket; lan bisa njaga kelangan lemah lan nambah kesuburan lemah, sesuai karo syarat tetanèn modern.
modelVTC550-75VTC550-90VTC800-160VTW550-70VTW800-160
Cara NyopirCrawlerCrawlerCrawlerWheeledWheeled
Engine / DayaYamaha 7.5Hp KabLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 7 HpLoncin 16 Hp
Cutting Width550mm550mm800mm550mm800mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tanganYa, kanthi remote
Self ChargingYaYaYaOra AnaYa
ukuran1060 x 960 x 810mm1060 x 960 x 810mm1170 * 1270 * 910mm1120 x 920 x 650mm1170 * 1270 * 930mm
bobot135kg150kg240kg100kg230kg

Kami produsen mesin pemotong rumput remote control. Kita bisa ngasilake kira-kira 1000 mesin pemotong rumput remot kontrol saben wulan. Mesin kasebut ngalami 100% tes njero ruangan lan lapangan kanggo mesthekake yen wis mumpuni lan siap digunakake sadurunge dikirim.

FAQ

P: Apa Sampeyan Produsen Utawa Pedagang?
A: Kita minangka produsen mesin kebon lan mesin konstruksi China. Bener, kita ngasilake sebagian besar bagean ing pabrik kita dhewe kanggo biaya lan kontrol kualitas sing luwih apik.

P: Kepiye Wektu Pangiriman Sampeyan?
A: Umumé, bakal njupuk 15 dina sawise nampa pembayaran advance. Wektu pangiriman tartamtu gumantung saka barang lan jumlah pesenan sampeyan. Kadhangkala kita duwe sawetara ing saham.

Q: Apa MOQ Sampeyan Mesin Pemotong Rumput?
A: MOQ punika 1 unit. Luwih saka 100 unit pesenan kasedhiya. Kajaba iku, kita nggolek dealer lan agen ing saindenging tembung. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

P: Ketentuan Pembayaran Apa sing Bisa Ditampa?
A: 30% T / T (transfer bank) ing advance, lan imbangan sadurunge pangiriman.

P: Kepiye Aku Bisa Njaluk Sampel?
A: Sadurunge nampa pesenan pisanan, mangga mbayar biaya sampel lan biaya ekspres. Kita ora nyedhiyakake sampel gratis.

Q: Wektu Sampel?
A: Ing 7 dina.

We are looking for agen, distributor lan dealers remot kontrol slope mower kabeh ndonya. Sampeyan tansah welcome kanggo hubungi kita karo pitakonan.

Kaya Posts