China digawe remot kontrol dilacak mower murah, cina paling remot kontrol rerumput cutter

Pemotong sikat sing dikontrol remot cocog kanggo macem-macem skenario, kayata taman ekologis, taman ekologis, tanggul, peternakan, suket lapangan, lapangan bal-balan, alas, peternakan alas, pekarangan ngarep, pekarangan taman, lsp. Operasi siji tangan kasedhiya nalika sampeyan lagi lungguh. Lan panel kontrol iku prasaja lan gampang kanggo operate.

pabrik penjualan langsung remot kontrol pemotong sikat ing China

Vigorun Tech, Produsen mesin cerdas profesional ing China, fokus ing riset & pangembangan remot kontrol lan mesin cerdas pilot otomatis, kayata mesin pemotong rumput remot kontrol, pemotong rumput pilot otomatis, kit sasis robot sing dikontrol remot nirkabel, platform robot sing dilacak otonom, lsp. .

  • China digawe remot kontrol dilacak mower rega murah for sale, cina paling remot kontrol rerumput cutter
  • China nggawe mesin pemotong remot kanggo bukit rega murah kanggo didol, mesin pemotong rumput rc paling apik ing China
  • China nggawe mesin pemotong remot remot rega murah kanggo didol, mesin pemotong slope remot paling apik ing China
  • China nggawe slope mower rega murah kanggo didol, mesin pemotong rumput remot kontrol paling apik ing China
  • China nggawe mesin pemotong trek rega murah kanggo didol, mesin pemotong rumput sing dikontrol jarak jauh paling apik kanggo didol

Pemotong rumput remot kontrol bisa dilakokno mbatalake kanggo ngurangi kakiyatan pegawe buruh lan karusakan disebabake gangguan lan geter, kang solves wektu lan gaweyan manual mowing lan cahya srengenge, wong bisa njagong ing ngarep kanggo ngrampungake karya.

rega murah remot kontrol dilacak mower for sale

  • Mesin bensin sing disetujoni EPA, standar emisi Euro 5.
  • Dilengkapi dinamo, bisa diisi daya nalika nggarap.
  • Bunderan 360 derajat ing papan kasebut, maju lan mundur lan mowing.
  • Sasis bisa diatur munggah lan mudhun kanggo 1-15cm utawa 1-18cm, free kanggo milih papan mowing cocok.
  • Iki digunakake kanthi wiyar ing pekarangan vila, lapangan bal-balan, lereng gunung, komunitas, kebon lan kebon omah kaca.
modelVTC550-75VTC550-90VTC800-160VTW550-70VTW800-160
Cara NyopirCrawlerCrawlerCrawlerWheeledWheeled
Engine / DayaYamaha 7.5Hp KabLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 7 HpLoncin 16 Hp
Cutting Width550mm550mm800mm550mm800mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tanganYa, kanthi remote
Self ChargingYaYaYaOra AnaYa
ukuran1060x960x810mm1060x960x810mm1170x1270x910mm1120x920x650mm1170x1270x930mm
bobot135kg150kg240kg100kg230kg

Produk kita saiki kalebu: Remote Control Lawn Mower, Crawler Remote Controlled Brush Mower, Rubber Track Remote Operated Slope Mower, Wireless Radio Control Mowing Robot lan Wheel Radio Controlled Grass Cutter.

FAQ

P: Apa Sampeyan Produsen Utawa Pedagang?
A: Kita minangka produsen mesin kebon lan mesin konstruksi China. Bener, kita ngasilake sebagian besar bagean ing pabrik kita dhewe kanggo biaya lan kontrol kualitas sing luwih apik.

P: Apa Kebijakan Garansi Sampeyan?
A: Kita bisa nyedhiyakake garansi setahun utawa 2000h kanggo mesin kita. Kita bakal nyedhiyakake bagean gratis sajrone garansi. Kita bisa nyedhiyakake layanan internet utawa nelpon kapan wae.

Q: Apa MOQ Sampeyan Mesin Pemotong Rumput?
A: MOQ punika 1 unit. Luwih saka 100 unit pesenan kasedhiya. Kajaba iku, kita nggolek dealer lan agen ing saindenging tembung. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

P: Ketentuan Pembayaran Apa sing Bisa Ditampa?
A: 30% T / T (transfer bank) ing advance, lan imbangan sadurunge pangiriman.

P: Kepiye Aku Bisa Njaluk Sampel?
A: Sadurunge nampa pesenan pisanan, mangga mbayar biaya sampel lan biaya ekspres. Kita ora nyedhiyakake sampel gratis.

Q: Wektu Sampel?
A: Ing 7 dina.

We are looking for agen, distributor lan dealers remot kontrol slope mower kabeh ndonya. Sampeyan tansah welcome kanggo hubungi kita karo pitakonan.

Kaya Posts