Mesin pemotong komersial remot kontrol China kanthi rega paling apik kanggo didol tuku online

Jarak maksimal yaiku 200 meter, lan kabeh operasi bisa diwujudake ing remot kontrol. Ndhukung fungsi kemudi ing-situ, operasi rocker pindho, rectification aktif saka karya slope.Lan adoh saka macem-macem bebaya, kayata ula beracun, angga, nyamuk, lan sapiturute kanggo nglindhungi safety saka Staff.

pabrik penjualan langsung remote control mesin pemotong komersial ing China

Vigorun Tech, Produsen mesin cerdas profesional ing China, fokus ing riset & pangembangan remot kontrol lan mesin cerdas pilot otomatis, kayata mesin pemotong rumput remot kontrol, pemotong rumput pilot otomatis, kit sasis robot sing dikontrol remot nirkabel, platform robot sing dilacak otonom, lsp. .

  • Pemotong sikat remot kontrol China kanthi rega paling apik kanggo didol tuku online
  • Pemotong sikat remot kontrol China ing trek kanthi rega paling apik kanggo didol kanthi online
  • Mesin pemotong sikat remot kontrol China kanthi rega paling apik kanggo didol tuku online
  • China remot kontrol grumbulan trimmer karo rega paling apik for sale tuku online
  • China remote control mesin pemotong rumput komersial kanthi rega paling apik kanggo didol tuku online

Produk kita saiki kalebu: Remote Control Lawn Mower, Crawler Remote Controlled Brush Mower, Rubber Track Remote Operated Slope Mower, Wireless Radio Control Mowing Robot lan Wheel Radio Controlled Grass Cutter. Kita bisa ngasilake kira-kira 1000 unit mesin pemotong slope remot kontrol saben wulan. Mesin kasebut ngalami 100% tes njero ruangan lan lapangan kanggo mesthekake yen wis mumpuni lan siap digunakake sadurunge dikirim.

Dijual mesin pemotong komersil remote control murah

  • Mesin bensin sing disetujoni EPA, standar emisi Euro 5.
  • Motor waliking traksi listrik sing kuat njamin mesin pemotong rumput bisa mlaku kanthi cepet.
  • Dilengkapi dinamo, bisa diisi daya nalika nggarap.
  • Italia ngimpor agul-agul mower awn, kuwat lan awet. Suku cadang sing murah.
  • Sistem kontrol cerdas, kanthi proteksi diri, bisa digunakake kanggo wektu sing suwe.
modelVTC550-75VTC550-90VTC800-160VTW550-70VTW800-160
Cara NyopirCrawlerCrawlerCrawlerWheeledWheeled
Engine / DayaYamaha 7.5Hp KabLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 7 HpLoncin 16 Hp
Cutting Width550mm550mm800mm550mm800mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tanganYa, kanthi remote
Self ChargingYaYaYaOra AnaYa
ukuran1060x960x810mm1060x960x810mm1170x1270x910mm1120x920x650mm1170x1270x930mm
bobot135kg150kg240kg100kg230kg

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

FAQ

P: Apa Sampeyan Produsen Utawa Pedagang?
A: Kita minangka produsen mesin kebon lan mesin konstruksi China. Bener, kita ngasilake sebagian besar bagean ing pabrik kita dhewe kanggo biaya lan kontrol kualitas sing luwih apik.

P: Kepiye Njamin Kualitas Produk Sampeyan?
A: 1) Deteksi ketat sajrone produksi.
2) 100% inspeksi ing produk sadurunge kiriman lan packaging produk utuh menthekake.

Q: Apa MOQ Sampeyan Mesin Pemotong Rumput?
A: MOQ punika 1 unit. Luwih saka 100 unit pesenan kasedhiya. Kajaba iku, kita nggolek dealer lan agen ing saindenging tembung. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

P: Ketentuan Pembayaran Apa sing Bisa Ditampa?
A: 30% T / T (transfer bank) ing advance, lan imbangan sadurunge pangiriman.

P: Kepiye Sampeyan Nggawe Hubungan Jangka Panjang lan Apik Bisnis Kita?
A: 1). Kita pitados "kahanan menang-menang", kita tau ngandika produk kita paling apik, lan Mungkin rega kita ora murah, nanging kita pitados bilih kita pilihan tengen. Amarga kita menehi perhatian kanggo njamin para pelanggan entuk manfaat;
2).We ngormati saben customer minangka kanca lan kita tulus nindakake bisnis lan nggawe kanca karo wong-wong mau, ora ketompo asale saka ngendi.

We are looking for agen, distributor lan dealers remot kontrol slope mower kabeh ndonya. Sampeyan tansah welcome kanggo hubungi kita karo pitakonan.

Kaya Posts