Mesin pemotong suket taman China kanthi rega paling apik kanggo didol tuku online

Jarak maksimal yaiku 200 meter, lan kabeh operasi bisa diwujudake ing remot kontrol. Ndhukung fungsi kemudi ing-situ, operasi rocker pindho, rectification aktif saka karya slope.Lan adoh saka macem-macem bebaya, kayata ula beracun, angga, nyamuk, lan sapiturute kanggo nglindhungi safety saka Staff.

pabrik penjualan langsung mesin pemotong rumput taman ing China

Vigorun Tech minangka produsen mesin cerdas profesional ing China sing dumunung ing Weifang City, Provinsi Shandong, China. Pemotong rumput remot kontrol minangka produk utama kita saiki, akeh digunakake ing mowing pekarangan, nglereni gulma lan pemangkasan grumbulan, cocok kanggo lereng, miring sing curam, gurun, pinggir dalan, tanggul kali, kebon kebon, suket, pekarangan villa, lapangan bal-balan, kebon, lsp .

  • Mesin pemotong sikat lapangan China kanthi rega paling apik kanggo didol tuku online
  • Mesin pemotong suket lapangan China kanthi rega paling apik kanggo didol kanthi online
  • Mesin pemotong suket taman China kanthi rega paling apik kanggo didol tuku online
  • Mesin pemotong rumput China kanthi rega paling apik kanggo didol tuku online
  • Mesin pemotong suket China kanthi rega paling apik kanggo didol tuku online

Vigorun Tech fokus ing riset & pangembangan remot kontrol lan otomatis pilot machinery cerdas, kayata remot kontrol lawn mower, otomatis pilot ganja cutter, nirkabel remote kontrol robot sasis kit, otonom mlaku dilacak platform robot, etc. Produk nganggo nirkabel paling majeng ing donya teknologi remot kontrol, teknologi kontrol otonom cerdas, lan teknologi mowing Italia.

mesin pemotong suket taman rega murah kanggo didol

  • Keamanan: Pemotong rumput remot kontrol supaya ora nglebokake staf ing kahanan sing ora aman.
  • Gampang kanggo nggunakake: Gampang narik wiwitan, lan nyetel dhuwur nglereni cepet lan gampang dening remot kontrol.
  • Tangki Bahan Bakar: Desain tangki bahan bakar sing luwih gedhe nambah wektu operasi.
  • Anti banyu kuwat: Cocog kanggo macem-macem cuaca.
  • Konstruksi kokoh: Sasis padhet, awak kuwat, desain tank.
modelVTC550-75VTC550-90VTC800-160VTW550-70VTW800-160
Cara NyopirCrawlerCrawlerCrawlerWheeledWheeled
Engine / DayaYamaha 7.5Hp KabLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 7 HpLoncin 16 Hp
Cutting Width550mm550mm800mm550mm800mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tanganYa, kanthi remote
Self ChargingYaYaYaOra AnaYa
ukuran1060x960x810mm1060x960x810mm1170x1270x910mm1120x920x650mm1170x1270x930mm
bobot135kg150kg240kg100kg230kg

Kita bisa ngasilake kira-kira 1000 unit mesin pemotong slope remot kontrol saben wulan. Mesin kasebut ngalami 100% tes njero ruangan lan lapangan kanggo mesthekake yen wis mumpuni lan siap digunakake sadurunge dikirim.

FAQ

P: Apa Sampeyan Produsen Utawa Pedagang?
A: Kita minangka produsen mesin kebon lan mesin konstruksi China. Bener, kita ngasilake sebagian besar bagean ing pabrik kita dhewe kanggo biaya lan kontrol kualitas sing luwih apik.

P: Kepiye Njamin Kualitas Produk Sampeyan?
A: 1) Deteksi ketat sajrone produksi.
2) 100% inspeksi ing produk sadurunge kiriman lan packaging produk utuh menthekake.

Q: Apa MOQ Sampeyan Mesin Pemotong Rumput?
A: MOQ punika 1 unit. Luwih saka 100 unit pesenan kasedhiya. Kajaba iku, kita nggolek dealer lan agen ing saindenging tembung. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

P: Ketentuan Pembayaran Apa sing Bisa Ditampa?
A: 30% T / T (transfer bank) ing advance, lan imbangan sadurunge pangiriman.

P: Kepiye Sampeyan Nggawe Hubungan Jangka Panjang lan Apik Bisnis Kita?
A: 1). Kita pitados "kahanan menang-menang", kita tau ngandika produk kita paling apik, lan Mungkin rega kita ora murah, nanging kita pitados bilih kita pilihan tengen. Amarga kita menehi perhatian kanggo njamin para pelanggan entuk manfaat;
2).We ngormati saben customer minangka kanca lan kita tulus nindakake bisnis lan nggawe kanca karo wong-wong mau, ora ketompo asale saka ngendi.

Dibandhingake karo produk padha ing pasar Eropah lan Amérika, kita duwe kauntungan rega ageng lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi kurang dhuwit lan seneng mowers lawn padha utawa malah luwih apik.

We are looking for agen, distributor lan dealers remot kontrol slope mower kabeh ndonya. Sampeyan tansah welcome kanggo hubungi kita karo pitakonan.

Kaya Posts