mesin pemotong remot kontrol karo trek China pabrik supplier grosir

Ing remot kontrol lawn mowers supaya panggolekan Staff ing kahanan ora aman kanggo mow, lan adoh saka ula, angga, serangga, etc. Kita lawn mower bakal nggawe sampeyan seneng mowing. Mow grumbulan karo produk kita, ngirit wektu lan tenaga kerja, nyuda biaya.

pabrik dodolan langsung remot kontrol mower karo trek ing China

Vigorun Tech, Produsen mesin cerdas profesional ing China, fokus ing riset & pangembangan remot kontrol lan mesin cerdas pilot otomatis, kayata mesin pemotong rumput remot kontrol, pemotong rumput pilot otomatis, kit sasis robot sing dikontrol remot nirkabel, platform robot sing dilacak otonom, lsp. .Produk kita saiki kalebu: Remote Control Lawn Mower, Crawler Remote Controlled Brush Mower, Rubber Track Remote Operated Slope Mower, Wireless Radio Control Mowing Robot lan Wheel Radio Controlled Grass Cutter.

  • remot kontrol lawn mower karo trek China pabrik supplier grosir
  • mesin pemotong remot kontrol kanggo bukit China produsen pabrik supplier grosir
  • mesin pemotong remot kontrol kanggo lereng China pabrik supplier grosir
  • mesin pemotong remot kontrol ing trek China pabrik supplier grosir
  • mesin pemotong remot kontrol karo trek China pabrik supplier grosir

Mesin pemotong rumput sing cerdas cocog kanggo ngresiki kabeh jinis suket kayata alang-alang, suket iwak lan plot gedhe lan cilik ing dhataran, bukit, teras, kebon, lan segi telu, kanthi operasi sing gampang lan efisiensi kerja sing dhuwur. Produk kasebut nggunakake teknologi remot kontrol nirkabel paling maju ing donya, teknologi kontrol otonom sing cerdas, lan teknologi pemotongan Italia.

mesin pemotong remot kontrol rega murah kanthi trek sing didol

  • Keamanan: Pemotong rumput remot kontrol supaya ora nglebokake staf ing kahanan sing ora aman.
  • Gampang kanggo nggunakake: Gampang narik wiwitan, lan nyetel dhuwur nglereni cepet lan gampang dening remot kontrol.
  • Efisiensi dhuwur: Kacepetan Lelungan nganti 6 km/jam. Mesin pemotong rumput sing dikontrol adoh 16 kaping luwih efisien tinimbang nglereni tangan.
  • Gampang kanggo njaga: Mesin pemotong rumput robot nduweni umur produktif sing dawa, biaya pangopènan sing murah, lan bagéané gampang diganti.
  • Gampang diangkut lan disimpen

Kita minangka produsen mesin kebon lan mesin konstruksi China. Bener, kita ngasilake sebagian besar bagean ing pabrik kita dhewe kanggo biaya lan kontrol kualitas sing luwih apik. Kita bisa ngasilake kira-kira 1000 unit mesin pemotong slope remot kontrol saben wulan. Mesin kasebut ngalami 100% tes njero ruangan lan lapangan kanggo mesthekake yen wis mumpuni lan siap digunakake sadurunge dikirim.

modelVTC550-75VTC550-90VTC800-160VTW550-70VTW800-160
Cara NyopirCrawlerCrawlerCrawlerWheeledWheeled
Engine / DayaYamaha 7.5Hp KabLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 7 HpLoncin 16 Hp
Cutting Width550mm550mm800mm550mm800mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tanganYa, kanthi remote
Self ChargingYaYaYaOra AnaYa
ukuran1060x960x810mm1060x960x810mm1170x1270x910mm1120x920x650mm1170x1270x930mm
bobot135kg150kg240kg100kg230kg

Kita nawakake teknisi profesional sing bisa nyedhiyakake pelatihan online lan ing situs kanthi gratis. Bagean kita dirancang kanthi modular, sing nggawe mesin pemotong gampang dijaga. Mower slope ngidini sampeyan nindakake tanah sing slopey lan 10 kaping luwih cepet tinimbang strimmer lan luwih aman tinimbang karo traktor.

We are looking for agen, distributor lan dealers remot kontrol slope mower kabeh ndonya. Sampeyan tansah welcome kanggo hubungi kita karo pitakonan.

Kaya Posts