Dijual mesin pemotong rumput tanpa kabel kanthi rega murah

Iki digunakake kanthi wiyar ing pekarangan villa, lapangan bal-balan, lereng gunung, komunitas, kebon omah kaca lan kebon kebon.Pemotong pekarangan remot kontrol supaya ora nyelehake staf ing kahanan sing ora aman kanggo ngobong, lan adoh saka ula, laba-laba, serangga, lsp.

Dijual mesin pemotong rumput tanpa kabel kanthi rega murah

Vigorun Tech, Produsen mesin cerdas profesional ing China, fokus ing riset & pangembangan remot kontrol lan mesin cerdas pilot otomatis, kayata mesin pemotong rumput remot kontrol, pemotong rumput pilot otomatis, kit sasis robot sing dikontrol remot nirkabel, platform robot sing dilacak otonom, lsp. .

  • mesin pemotong radio sing dikontrol rega murah kanggo didol
  • rega murah sing bisa didol kanthi jarak jauh
  • mower kontrol radio nirkabel rega murah kanggo didol
  • Dijual mesin pemotong rumput tanpa kabel kanthi rega murah
  • Dijual mesin pemotong jarak jauh sing murah

Mesin pemotong rumput sing cerdas cocog kanggo ngresiki kabeh jinis suket kayata alang-alang, suket iwak lan plot gedhe lan cilik ing dhataran, bukit, teras, kebon, lan segi telu, kanthi operasi sing gampang lan efisiensi kerja sing dhuwur. Produk kasebut nggunakake teknologi remot kontrol nirkabel paling maju ing donya, teknologi kontrol otonom sing cerdas, lan teknologi pemotongan Italia.

  • Keamanan: Pemotong rumput remot kontrol supaya ora nglebokake staf ing kahanan sing ora aman.
  • Gampang kanggo nggunakake: Gampang narik wiwitan, lan nyetel dhuwur nglereni cepet lan gampang dening remot kontrol.
  • Efisiensi dhuwur: Kacepetan Lelungan nganti 6 km/jam. Mesin pemotong rumput sing dikontrol adoh 16 kaping luwih efisien tinimbang nglereni tangan.
  • Gampang kanggo njaga: Mesin pemotong rumput robot nduweni umur produktif sing dawa, biaya pangopènan sing murah, lan bagéané gampang diganti.
  • Gampang diangkut lan disimpen

Produk kita saiki kalebu: Remote Control Lawn Mower, Crawler Remote Controlled Brush Mower, Rubber Track Remote Operated Slope Mower, Wireless Radio Control Mowing Robot lan Wheel Radio Controlled Grass Cutter.

modelVTC550-75VTC550-90VTC800-160VTW550-70VTW800-160
Cara NyopirCrawlerCrawlerCrawlerWheeledWheeled
Engine / DayaYamaha 7.5Hp KabLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 7 HpLoncin 16 Hp
Cutting Width550mm550mm800mm550mm800mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tanganYa, kanthi remote
Self ChargingYaYaYaOra AnaYa
ukuran1060x960x810mm1060x960x810mm1170x1270x910mm1120x920x650mm1170x1270x930mm
bobot135kg150kg240kg100kg230kg

Kita nawakake teknisi profesional sing bisa nyedhiyakake pelatihan online lan ing situs kanthi gratis. Bagean kita dirancang kanthi modular, sing nggawe mesin pemotong gampang dijaga. Mower slope ngidini sampeyan nindakake tanah sing slopey lan 10 kaping luwih cepet tinimbang strimmer lan luwih aman tinimbang karo traktor.

Misi kita yaiku nggawe mesin cerdas sing paling dikarepake ing pasar. Sampeyan tansah welcome kanggo hubungi kita karo pitakonan.

Kaya Posts