robot mowing tanpa kabel kanthi rega paling apik ing China

Mesin pemotong rumput robot nduweni umur produktif sing dawa, biaya pangopènan sing murah, lan bagéané gampang diganti, kaya sing dibutuhake. Salah wiwitan listrik tombol, lan nyetel dhuwur nglereni cepet lan gampang dening remot kontrol.

robot mowing tanpa kabel kanthi rega paling apik ing China

Vigorun Tech minangka produsen mesin cerdas profesional ing China sing dumunung ing Weifang City, Provinsi Shandong, China. Pemotong rumput remot kontrol minangka produk utama kita saiki, akeh digunakake ing mowing pekarangan, nglereni gulma lan pemangkasan grumbulan, cocok kanggo lereng, miring sing curam, gurun, pinggir dalan, tanggul kali, kebon kebon, suket, pekarangan villa, lapangan bal-balan, kebon, lsp .

  • mesin pemotong radio kontrol kanthi rega paling apik ing China
  • mesin pemotong sikat kontrol radio nirkabel kanthi rega paling apik ing China
  • mesin pemotong rumput sing dikontrol radio kanthi rega paling apik ing China
  • Mesin pemotong sikat RC kanthi rega paling apik ing China
  • robot mowing tanpa kabel kanthi rega paling apik ing China

Kita bisa ngasilake kira-kira 1000 mesin pemotong rumput remot kontrol saben wulan. Mesin kasebut ngalami tes njero ruangan lan lapangan 100% kanggo mesthekake yen wis mumpuni lan siap digunakake sadurunge pangiriman.We nawakake dhukungan teknik profesional, tim penjualan kanthi efisiensi dhuwur lan rega kompetitif sing unggul sing bisa ndhukung wektu nanggepi cepet lan teknis siji-siji. pituduh.

Vigorun Tech fokus ing riset & pangembangan remot kontrol lan otomatis pilot machinery cerdas, kayata remot kontrol lawn mower, otomatis pilot ganja cutter, nirkabel remote kontrol robot sasis kit, otonom mlaku dilacak platform robot, etc. Produk nganggo nirkabel paling majeng ing donya teknologi remot kontrol, teknologi kontrol otonom cerdas, lan teknologi mowing Italia.

Produk kita saiki kalebu: Remote Control Lawn Mower, Crawler Remote Controlled Brush Mower, Rubber Track Remote Operated Slope Mower, Wireless Radio Control Mowing Robot lan Wheel Radio Controlled Grass Cutter.

modelVTC550-75VTC550-90VTC800-160VTW550-70VTW800-160
Cara NyopirCrawlerCrawlerCrawlerWheeledWheeled
Engine / DayaYamaha 7.5Hp KabLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 7 HpLoncin 16 Hp
Cutting Width550mm550mm800mm550mm800mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tanganYa, kanthi remote
Self ChargingYaYaYaOra AnaYa
ukuran1060x960x810mm1060x960x810mm1170x1270x910mm1120x920x650mm1170x1270x930mm
bobot135kg150kg240kg100kg230kg

Kita nawakake teknisi profesional sing bisa nyedhiyakake pelatihan online lan ing situs kanthi gratis. Bagean kita dirancang kanthi modular, sing nggawe mesin pemotong gampang dijaga.

Misi kita yaiku nggawe mesin cerdas sing paling dikarepake ing pasar. Sampeyan tansah welcome kanggo hubungi kita karo pitakonan.

Kaya Posts