pemotong suket kontrol radio nirkabel China pabrik supplier grosir

Remot kontrol lawn mowers supaya panggolekan Staff ing kahanan ora aman kanggo mow, lan adoh saka ula, angga, serangga, etc. Agul-agul mowing kualitas dhuwur diimpor saka Italia, lan sasis bisa dipindhah munggah lan mudhun kanggo nyetel dhuwur saka lading.

pemotong suket kontrol radio nirkabel China pabrik supplier grosir

Vigorun Tech minangka produsen mesin cerdas profesional ing China sing dumunung ing Weifang City, Provinsi Shandong, China. Pemotong rumput remot kontrol minangka produk utama kita saiki, akeh digunakake ing mowing pekarangan, nglereni gulma lan pemangkasan grumbulan, cocok kanggo lereng, miring sing curam, gurun, pinggir dalan, tanggul kali, kebon kebon, suket, pekarangan villa, lapangan bal-balan, kebon, lsp .

  • pemotong sikat nirkabel China pabrik supplier grosir
  • Pemotong gulma RC pabrikan pabrik pemasok grosir
  • pemotong suket kontrol radio nirkabel China pabrik supplier grosir
  • remot kontrol lawn mower China produsen pabrik supplier grosir
  • Pemotong suket sing dikontrol adoh saka pabrik pabrik China grosir

Kita bisa ngasilake kira-kira 1000 mesin pemotong rumput remot kontrol saben wulan. Mesin kasebut ngalami tes njero ruangan lan lapangan 100% kanggo mesthekake yen wis mumpuni lan siap digunakake sadurunge pangiriman.We nawakake dhukungan teknik profesional, tim penjualan kanthi efisiensi dhuwur lan rega kompetitif sing unggul sing bisa ndhukung wektu nanggepi cepet lan teknis siji-siji. pituduh.

Vigorun Tech fokus ing riset & pangembangan remot kontrol lan otomatis pilot machinery cerdas, kayata remot kontrol lawn mower, otomatis pilot ganja cutter, nirkabel remote kontrol robot sasis kit, otonom mlaku dilacak platform robot, etc. Produk nganggo nirkabel paling majeng ing donya teknologi remot kontrol, teknologi kontrol otonom cerdas, lan teknologi mowing Italia.

Produk kita saiki kalebu: Remote Control Lawn Mower, Crawler Remote Controlled Brush Mower, Rubber Track Remote Operated Slope Mower, Wireless Radio Control Mowing Robot lan Wheel Radio Controlled Grass Cutter.

modelVTC550-75VTC550-90VTC800-160VTW550-70VTW800-160
Cara NyopirCrawlerCrawlerCrawlerWheeledWheeled
Engine / DayaYamaha 7.5Hp KabLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 7 HpLoncin 16 Hp
Cutting Width550mm550mm800mm550mm800mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tanganYa, kanthi remote
Self ChargingYaYaYaOra AnaYa
ukuran1060x960x810mm1060x960x810mm1170x1270x910mm1120x920x650mm1170x1270x930mm
bobot135kg150kg240kg100kg230kg

Kita nawakake teknisi profesional sing bisa nyedhiyakake pelatihan online lan ing situs kanthi gratis. Bagean kita dirancang kanthi modular, sing nggawe mesin pemotong gampang dijaga.

Misi kita yaiku nggawe mesin cerdas sing paling dikarepake ing pasar. Sampeyan tansah welcome kanggo hubungi kita karo pitakonan.

Kaya Posts