Pemangkas suket RC pabrikan pabrik China grosir

Kontrol remot jarak 200 meter kanggo mesthekake pangguna tetep adoh saka potongan suket lan bebaya potensial. Operasi siji-tangan kasedhiya nalika sampeyan lagi lungguh. Lan panel kontrol iku prasaja lan gampang kanggo operate.

Pemangkas suket RC pabrikan pabrik China grosir

Vigorun Tech minangka produsen mesin cerdas profesional ing China sing dumunung ing Weifang City, Provinsi Shandong, China. Pemotong rumput remot kontrol minangka produk utama kita saiki, akeh digunakake ing mowing pekarangan, nglereni gulma lan pemangkasan grumbulan, cocok kanggo lereng, miring sing curam, gurun, pinggir dalan, tanggul kali, kebon kebon, suket, pekarangan villa, lapangan bal-balan, kebon, lsp .

  • remot dilakokno sikat cutter China pabrik supplier grosir
  • pemotong sikat sing dikontrol adoh saka pabrikan pabrik China grosir
  • Pemangkas suket RC pabrikan pabrik China grosir
  • remot kontrol rerumput cutter China pabrik supplier grosir
  • kontrol radio nirkabel mesin pemotong rumput pabrikan pabrik China grosir

Mesin pemotong rumput kita bakal nggawe sampeyan seneng mowing. Mow grumbulan karo produk kita, ngirit wektu lan tenaga kerja, nyuda biaya. Iku gampang kanggo operate lan bisa digunakake kanggo macem-macem terrains. Kita nawakake dhukungan teknik profesional, tim penjualan kanthi efisiensi dhuwur lan rega kompetitif sing unggul sing bisa ndhukung wektu nanggepi cepet lan panuntun teknis siji-siji.

Vigorun Tech fokus ing riset & pangembangan remot kontrol lan otomatis pilot machinery cerdas, kayata remot kontrol lawn mower, otomatis pilot ganja cutter, nirkabel remote kontrol robot sasis kit, otonom mlaku dilacak platform robot, etc. Produk nganggo nirkabel paling majeng ing donya teknologi remot kontrol, teknologi kontrol otonom cerdas, lan teknologi mowing Italia.

Produk kita saiki kalebu: Remote Control Lawn Mower, Crawler Remote Controlled Brush Mower, Rubber Track Remote Operated Slope Mower, Wireless Radio Control Mowing Robot lan Wheel Radio Controlled Grass Cutter.

modelVTC550-75VTC550-90VTC800-160VTW550-70VTW800-160
Cara NyopirCrawlerCrawlerCrawlerWheeledWheeled
Engine / DayaYamaha 7.5Hp KabLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 7 HpLoncin 16 Hp
Cutting Width550mm550mm800mm550mm800mm
Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tanganYa, kanthi remote
Self ChargingYaYaYaOra AnaYa
ukuran1060x960x810mm1060x960x810mm1170x1270x910mm1120x920x650mm1170x1270x930mm
bobot135kg150kg240kg100kg230kg

Vigorun Tech iku pabrik kuat karo tim buruh karo limalas taun pengalaman produksi, tim pengawasan kualitas profesional, jaminan kualitas, lan tim layanan sawise-sales karo kesadaran layanan gedhe.

Misi kita yaiku nggawe mesin cerdas sing paling dikarepake ing pasar. Sampeyan tansah welcome kanggo hubungi kita karo pitakonan.

Kaya Posts