RC mower China pabrik supplier grosir

Jembar trek 150mm, lan slope climbing maksimum bisa tekan 40 °. Pisau mowing berkualitas tinggi diimpor saka Italia, lan sasis bisa dipindhah munggah lan mudhun kanggo nyetel dhuwur agul-agul, kisaran 10 ~ 150MM.

RC mower China pabrik supplier grosir
  • pemangkas grumbulan sing dikontrol radio China produsen pabrik grosir
  • Vigorun Tech minangka produsen mesin cerdas profesional ing China sing dumunung ing Weifang City, Provinsi Shandong, China. Pemotong rumput remot kontrol minangka produk utama kita saiki, akeh digunakake ing mowing pekarangan, nglereni gulma lan pemangkasan grumbulan, cocok kanggo lereng, miring sing curam, gurun, pinggir dalan, tanggul kali, kebon kebon, suket, pekarangan villa, lapangan bal-balan, kebon, lsp .

    • Pemangkas grumbulan sing dikontrol kanthi jarak jauh China pabrikan pabrik supplier grosir
    • kontrol radio nirkabel pemotong ganja pabrikan pabrik China grosir
    • RC mower China pabrik supplier grosir
    • pemangkas grumbulan sing dikontrol radio China produsen pabrik grosir
    • remot dilakokno suket pemangkas China pabrik supplier grosir

    Mesin pemotong rumput kita bakal nggawe sampeyan seneng mowing. Mow grumbulan karo produk kita, ngirit wektu lan tenaga kerja, nyuda biaya. Iku gampang kanggo operate lan bisa digunakake kanggo macem-macem terrains. Kita nawakake dhukungan teknik profesional, tim penjualan kanthi efisiensi dhuwur lan rega kompetitif sing unggul sing bisa ndhukung wektu nanggepi cepet lan panuntun teknis siji-siji.

    Vigorun Tech fokus ing riset & pangembangan remot kontrol lan otomatis pilot machinery cerdas, kayata remot kontrol lawn mower, otomatis pilot ganja cutter, nirkabel remote kontrol robot sasis kit, otonom mlaku dilacak platform robot, etc. Produk nganggo nirkabel paling majeng ing donya teknologi remot kontrol, teknologi kontrol otonom cerdas, lan teknologi mowing Italia.

    Produk kita saiki kalebu: Remote Control Lawn Mower, Crawler Remote Controlled Brush Mower, Rubber Track Remote Operated Slope Mower, Wireless Radio Control Mowing Robot lan Wheel Radio Controlled Grass Cutter.

    modelVTC550-75VTC550-90VTC800-160VTW550-70VTW800-160
    Cara NyopirCrawlerCrawlerCrawlerWheeledWheeled
    Engine / DayaYamaha 7.5Hp KabLoncin 9 HpLoncin 16 HpLoncin 7 HpLoncin 16 Hp
    Cutting Width550mm550mm800mm550mm800mm
    Dhuwur nglereni luwesYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi remoteYa, kanthi tanganYa, kanthi remote
    Self ChargingYaYaYaOra AnaYa
    ukuran1060x960x810mm1060x960x810mm1170x1270x910mm1120x920x650mm1170x1270x930mm
    bobot135kg150kg240kg100kg230kg

    Vigorun Tech iku pabrik kuat karo tim buruh karo limalas taun pengalaman produksi, tim pengawasan kualitas profesional, jaminan kualitas, lan tim layanan sawise-sales karo kesadaran layanan gedhe.

    Misi kita yaiku nggawe mesin cerdas sing paling dikarepake ing pasar. Sampeyan tansah welcome kanggo hubungi kita karo pitakonan.

    Kaya Posts