supershine robot

Mesin pemotong rumput sing dikontrol jarak jauh produsen china & Pabrik

Fokus ing riset & pangembangan remot kontrol lan mesin cerdas pilot otomatis, kayata mesin pemotong rumput remot kontrol, pemotong rumput pilot otomatis, kit sasis robot sing dikontrol remot nirkabel, platform robot sing dilacak otonom, lsp.

Utama & Unik

Produsen Mesin Pemotong Rumput Remote Control China

Mesin pemotong rumput kita bakal nggawe sampeyan seneng mowing. Mow grumbulan karo produk kita, ngirit wektu lan tenaga kerja, nyuda biaya. Iku gampang kanggo operate lan bisa digunakake kanggo macem-macem terrains. Kayata pekarangan, suket, grumbul, rawa, kebon, alang-alang, perbukitan, tambak, pangopènan dalan lan sapanunggalane.

Products kita

Produk Best Seller

Remote Control Mesin Pemotong Rumput, Crawler Remote Controlled Brush Mower, Track Karet Remote Operated Slope Mower,
Kontrol Radio Nirkabel Robot Mowing Roda, Pemotong Suket Kontrol Radio Roda.

gampang operate

Nuduhake carane nggunakake mesin pemotong rumput remot kontrol

Miwiti lelungan mowing pinter

SSC500-75 remote control track pemotong rumput

Mesin pemotong rumput crawler dilengkapi mesin bensin Yamaha 7.5Hp, mesin ramah lingkungan Euro5. Jembar trek 150mm, lan slope climbing maksimum bisa tekan 40 °. Pisau mowing berkualitas tinggi diimpor saka Italia, lan sasis bisa dipindhah munggah lan mudhun kanggo nyetel dhuwur agul-agul, kisaran 10 ~ 150MM.

rega super competitive For Sale

Dibandhingake karo produk sing padha ing pasar Eropah lan Amerika, kita duwe kauntungan rega gedhe lan kualitas produk dijamin, ngijini sampeyan kanggo nglampahi dhuwit kurang lan seneng padha utawa malah luwih apik kinerja lawn mower produk.
USD 1600.00
Kualitas Dijamin

Mulai mowing pinter dina iki

Mitra sing Bisa Dipercaya

PABRIK ASLI
PENGIRIMAN CEPAT
KUALITAS JAMINAN

4.9

Perusahaan kita mesthi nyedhiyakake produk kanthi kualitas paling dhuwur lan layanan kelas siji, supaya sampeyan bisa tuku kanthi yakin lan nggunakake kanthi nyaman. milih SuperShine kanggo nggawe urip luwih apik!
Dave Wu
CEO, Manager