bedste kvalitet radiostyret plænetrimmer lavet i Kina

Vigorun radiostyret plænetrimmer er en fantastisk løsning til dem, der ønsker at vedligeholde deres skrå plæner uden risiko for at stå på skråninger. Ved at bruge fjernbetjeningen kan brugerne nemt navigere og klippe græs på skråninger uden at udsætte sig selv for fare, hvilket gør det til et sikkert og effektivt værktøj til vedligeholdelse af græsplænen.

Direkte fabrikssalg radiostyret plænetrimmer med bedste pris online til salg i Kina

Den radiostyrede plænetrimmer er udstyret med en nødstopknap. Denne knap er designet til øjeblikkeligt at standse plæneklipperens drift i tilfælde af nødsituationer eller farer. Det er en væsentlig sikkerhedsfunktion, der giver dig mulighed for at stoppe plæneklipperen øjeblikkeligt, hvis det er nødvendigt, hvilket sikrer trivsel og beskyttelse af både brugeren og det omgivende miljø.

  • bedste kvalitet fjernstyret robotplæneklipper til skråninger lavet i Kina
  • fjernstyret græstrimmemaskine med sneplov sneblad sneskovl snerydningsmaskine
  • fabrik direkte salg lav engrospris Kina økologisk have plæneklipper fjernbetjening
  • fjernstyret robotplæneklipper til bakker med sneplov sneblad sneskovl snerydningsmaskine
  • bedste kvalitet radiostyret plænetrimmer lavet i Kina

En af de iøjnefaldende egenskaber ved denne plæneklipper er dens evne til at håndtere forskellige terræner og vejrforhold. Med sit robuste sporsystem giver den øget trækkraft og stabilitet på ujævne eller udfordrende overflader, såsom skråninger og vådt græs. Denne funktion gør den velegnet til en lang række græsplænetyper og sikrer ensartede og professionelle resultater.

Vores vægt på et solidt industrielt fundament og veludviklet maskinfremstillingsindustri taler om vores dedikation til at producere produkter af høj kvalitet. Vores erfarne ingeniørers og teknikeres ekspertise sikrer, at vores produkter opfylder vores kunders specifikke behov, hvilket er afgørende for at give værdi og tilfredshed.

ModelVTLM600VTLM800VTW500-90
Kørsel Metodecrawlercrawlerhjul
Motor / kraftLoncin 9HkLoncin 16HkLoncin 9Hk
Skærebredde600mm800mm550mm
Justerbar klippehøjdeJa, med fjernbetjeningJa, med fjernbetjeningJa, i hånden
SelvopkrævningJaJaJa
Dimension1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
Vægt185kg298kg120kg

Vi søger agenter, distributører og forhandlere af radiostyret græstrimmer over hele verden. Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte os.

Lignende Indlæg