fjernbetjent mark- og børsteklipper med sneplov sneblad sneskovl snerydningsmaskine

Vores fjernbetjente mark- og børsteklipper med sneplov har et kontrolsystem af høj kvalitet, der sikrer nøjagtig og responsiv drift. Gennem omhyggeligt designede kontrolkomponenter såsom sendere og modtagere opnås problemfri kommunikation mellem operatøren og plæneklipperen, hvilket giver mulighed for præcis kontrol over klippebaner og overordnet bevægelse.

Direkte fabrikssalg fjernbetjent mark- og børsteklipper med sneplov med bedste pris online til salg i Kina

At Vigorun Tech, vores robotbørsteklippere er konstrueret til at tackle de hårdeste terræner med uovertruffen effektivitet. Med avancerede skæreblade og kraftfulde motorer håndterer disse maskiner ubesværet tilgroet græs, tæt vegetation og tykt ukrudt, hvilket giver exceptionelle resultater ved hver brug.

  • fjernbetjent mark- og børsteklipper med sneplov sneblad sneskovl snerydningsmaskine
  • ledningsfri gummibåndsplæneklipper med sneplov sneblad sneskovl snerydningsmaskine
  • Kina lavet robot skråningsklipper lav pris til salg, kinesisk bedste fjernbetjent skråningsklipper til salg
  • bedste kvalitet fjernbetjent plæneklipper lavet i Kina
  • fabrik direkte salg lav engrospris Kina floddæmning radiokontrol plæneklipper

Kundetilfredshed er kernen i vores værdier, og vi lægger stor vægt på feedback fra vores kunder. Ved aktivt at søge og implementere kundeinput forbedrer vi løbende vores produkter for at tilbyde en enestående oplevelse. Vores kundecentrerede tilgang har til formål at fremme langvarige relationer og positionere os som en betroet partner i den ubemandede køretøjsindustri.

Vigorun Tech løbende opdatering og udvikling af vores fjernbetjente mark- og børsteklipper med sneplov for at overgå kundernes forventninger. Vi forstår, at teknologien udvikler sig hurtigt, og vi tror på at forblive på forkant med disse fremskridt.

ModelVTLM600VTLM800VTW500-90
Kørsel Metodecrawlercrawlerhjul
Motor / kraftLoncin 9HkLoncin 16HkLoncin 9Hk
Skærebredde600mm800mm550mm
Justerbar klippehøjdeJa, med fjernbetjeningJa, med fjernbetjeningJa, i hånden
SelvopkrævningJaJaJa
Dimension1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
Vægt185kg298kg120kg

Vi søger agenter, distributører og forhandlere af fjernbetjent mark- og børsteklipper med sneplov over hele verden. Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte os.

Lignende Indlæg