bedste kvalitet trådløs radiostyring gummiskinne plæneklipper lavet i Kina

Alsidigheden af ​​vores trådløse radiostyrede gummiplæneklipper gør det muligt at bruge den i forskellige omgivelser, herunder boliggårde, kommercielle landskaber, parker og sportsbaner. Den håndterer ubesværet forskellige typer græs og terræn, hvilket gør den velegnet til både små og store arealer.

Direkte fabrikssalg trådløs radiostyring gummiplæneklipper med bedste pris online til salg i Kina

Vores trådløse radiostyrede gummibaneplæneklipper er udstyret med et robust og holdbart klippeaggregat. Denne højkvalitetskomponent sikrer pålidelig klippeydelse, selv i udfordrende terræn, og garanterer et ensartet og fejlfrit klipperesultat.

  • ledningsfri plæneklipper med stejle skråninger med sneplov sneblad sneskovl snerydningsmaskine
  • bedste kvalitet trådløs radiostyring gummiskinne plæneklipper lavet i Kina
  • fjernbetjent selvslående plæneklipper med sneplov sneblad sneskovl snerydningsmaskine
  • Kina lavet radiostyret plæneklipper lav pris til salg, kinesisk bedste fjernbetjening plæneklipper pris
  • bedste kvalitet fjernstyret plæneklipper lavet i Kina

Snekkegearreduktion, som en traditionel transmissionsanordning, består af et snekkehjul og en snekke med evolvente tænder. Dens fordele omfatter kompakt mekanisk struktur, let og lille størrelse, effektiv varmeafledning, nem installation og vedligeholdelse, høj transmissionsforhold og drejningsmomentkapacitet, jævn drift, lav støj, holdbarhed, alsidighed og egnethed til løfteoperationer. Den har også en lang levetid og en bred vifte af indgangshastigheder til hastighedsreduktion i stor skala. Desuden har den selvlåsende evne.

Sammenlignet med lignende produkter er vores prisfordel betydelig. Baseret på den dybdegående forståelse af produkter, leverer vi den bedste kvalitet og effektive eftersalgsservice, som direkte kan hjælpe kunder med at løse produktproblemer online og yde hurtig teknisk support.

ModelVTLM600VTLM800VTW500-90
Kørsel Metodecrawlercrawlerhjul
Motor / kraftLoncin 9HkLoncin 16HkLoncin 9Hk
Skærebredde600mm800mm550mm
Justerbar klippehøjdeJa, med fjernbetjeningJa, med fjernbetjeningJa, i hånden
SelvopkrævningJaJaJa
Dimension1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
Vægt185kg298kg120kg

Vi søger agenter, distributører og forhandlere af trådløs radiostyring gummibåndsplæneklipper over hele verden. Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte os.

Lignende Indlæg