RC elektrisk skråningsklipper med sneplov sneblad sneskovl snerydningsmaskine

Vores RC elektriske skråningsklipper udstyret med sneplovtilbehør er en alsidig løsning til effektiv snerydning efter kraftigt snefald. Designet til problemfrit at integrere med vores plæneklipper, forvandler sneplovbeslaget din plæneklipper til en kraftfuld snerydningsmaskine, der sikrer, at dine udendørsområder forbliver tilgængelige og sikre om vinteren.

Direkte fabrikssalg RC elektrisk skråningsklipper med sneplov med bedste pris online til salg i Kina

Sneploven er designet til problemfri installation på vores RC elektriske skråningsklipper. Med enkle monteringsmekanismer kan brugere hurtigt fastgøre og afmontere sneploven, hvilket giver mulighed for nem overgang mellem græsslåning og snerydningsopgaver.

  • bedste kvalitet radiostyret græstrimmer lavet i Kina
  • fabrik direkte salg lav engrospris Kina buske radiostyret bælteklipper
  • bedste kvalitet trådløs græstrimmer lavet i Kina
  • RC elektrisk skråningsklipper med sneplov sneblad sneskovl snerydningsmaskine
  • fjernstyret robotplæneklipper til skråninger med sneplov sneblad sneskovl snerydningsmaskine

Brugere kan nemt justere vinklen på sneplovsbladet, så det passer til forskellige sneforhold og rydningskrav. Uanset om man tackler let snefald eller kraftige drivere, sikrer den justerbare klingevinkel optimal ydeevne og effektiv snerydning uden at forårsage skade på underliggende overflader.

Sammenlignet med lignende produkter er vores prisfordel betydelig. Baseret på den dybdegående forståelse af produkter, leverer vi den bedste kvalitet og effektive eftersalgsservice, som direkte kan hjælpe kunder med at løse produktproblemer online og yde hurtig teknisk support.

ModelVTLM600VTLM800VTW500-90
Kørsel Metodecrawlercrawlerhjul
Motor / kraftLoncin 9HkLoncin 16HkLoncin 9Hk
Skærebredde600mm800mm550mm
Justerbar klippehøjdeJa, med fjernbetjeningJa, med fjernbetjeningJa, i hånden
SelvopkrævningJaJaJa
Dimension1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
Vægt185kg298kg120kg

Vi søger agenter, distributører og forhandlere af RC elektrisk skråningsklipper med sneplov over hele verden. Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte os.

Lignende Indlæg