fabrik direkte salg lav engrospris Kina villa græsplæne radiostyret græsskærer

Udstyret med state-of-the-art radiostyringsteknologi giver denne radiostyrede græsklipper brugerne fuld kontrol over deres plænevedligeholdelse. Radiocontrolleren tilbyder præcis manøvredygtighed, så brugerne nemt kan navigere rundt om forhindringer og trange pladser. Denne avancerede teknologi giver en bekvem og ubesværet klippeoplevelse.

Direkte fabrikssalg radiostyret græsskærer med bedste pris online til salg i Kina

Baseret i Weifang City, Shandong-provinsen, Kina, Vigorun Tech er opstået som en pioner inden for forskning og udvikling af ubemandede køretøjer, specielt med fokus på fjernbetjente plæneklippere. Beliggende i hjertet af en region kendt for sin industri- og maskinproduktionsbase, Vigorun Tech drager fordel af synergien af ​​teknologisk ekspertise og et solidt fundament for maskinproduktion.

  • radiostyret markbørsteklipper med sneplov sneblad sneskovl snerydningsmaskine
  • bedste kvalitet fjernstyret plæneklipper buskrydder lavet i Kina
  • batteridrevet plæneklipper med sneplov sneblad sneskovl snerydningsmaskine
  • fabrik direkte salg lav engrospris Kina villa græsplæne radiostyret græsskærer
  • bedste kvalitet radiostyret græsplæneklipper lavet i Kina

Den præcision, som radiostyret græsskærer tilbyder, er en væsentlig fordel. Evnen til at manøvrere på trange steder gør disse plæneklippere i stand til at klippe græs med større nøjagtighed, hvilket fører til et mere ensartet og raffineret udseende. Dette præcisionsniveau er især fordelagtigt for personer med detaljeret landskabspleje eller dem, der værdsætter en velholdt græsplæne. Med en fjernstyret plæneklipper bliver det nemt at opnå et poleret og præcist udseende til din græsplæne.

Det, der virkelig adskiller os, er vores forpligtelse til enestående kundeservice. Vi tror på at opbygge langsigtede relationer baseret på tillid og pålidelighed. Vores dedikerede supportteam er altid klar til at hjælpe dig med eventuelle forespørgsler, fejlfinding eller eftersalgsservice. Vi værdsætter din tilfredshed over alt andet og stræber efter at give en problemfri oplevelse fra det øjeblik, du foretager dit køb.

ModelVTLM600VTLM800VTW500-90
Kørsel Metodecrawlercrawlerhjul
Motor / kraftLoncin 9HkLoncin 16HkLoncin 9Hk
Skærebredde600mm800mm550mm
Justerbar klippehøjdeJa, med fjernbetjeningJa, med fjernbetjeningJa, i hånden
SelvopkrævningJaJaJa
Dimension1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
Vægt185kg298kg120kg

Vi søger agenter, distributører og forhandlere af radiostyret græsklipper over hele verden. Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte os.

Lignende Indlæg