bedste kvalitet fjernstyret mark- og børsteklipper lavet i Kina

Vores fjernstyrede mark- og børsteklippere er konstrueret til at tackle selv de mest barske terræner effektivt. Udstyret med avancerede skæreblade og en kraftig motor kan disse maskiner ubesværet håndtere tilgroet græs, tæt vegetation og endda tykt ukrudt.

Direkte fabrikssalg fjernstyret mark- og børsteklipper med bedste pris online til salg i Kina

Vigorun Tech er en frontløber inden for ubemandede køretøjer, og revolutionerer plænevedligeholdelse med vores fjernbetjente plæneklippere. Ved at kombinere innovativ teknologi, præcision, effektivitet og enestående eftersalgssupport, Vigorun Tech har fået ry som et betroet navn i branchen. Hvis du leder efter en omkostningseffektiv løsning til at forbedre din plænevedligeholdelse, så tag fat i Vigorun Tech i dag og udforsk mulighederne for vores avancerede fjernbetjente plæneklippere.

  • bedste kvalitet fjernstyret boligskråningsklipper lavet i Kina
  • fabrik direkte salg lav engrospris Kina dyke fjernbetjening kommerciel plæneklipper
  • bedste kvalitet fjernstyret mark- og børsteklipper lavet i Kina
  • Kina lavet radiostyret plæneklipper lav pris til salg, kinesisk bedste fjernbetjent plæneklipper til bakker
  • bedste kvalitet trådløs radiokontrol skråning græsskærer lavet i Kina

Fjernstyret mark- og børsteklipper leveres med en række sikkerhedsfunktioner, der kan berolige dit sind. De fleste modeller er udstyret med nødstopknapper. Denne funktion forhindrer ulykker og sikrer en sikker klippeoplevelse. Derudover giver fjernbetjeningen dig mulighed for at holde en sikker afstand fra plæneklipperen, hvilket reducerer risikoen for skader forbundet med traditionelle plæneklippere.

En af vores tilsyneladende fordele er den interne produktion af deres produkter, hvilket giver mulighed for bedre kontrol over forskning og udvikling. Vi hævder også at have betydelige prisfordele sammenlignet med lignende produkter og stræber efter at levere effektive eftersalgstjenester, herunder online problemløsning og hurtig teknisk support.

ModelVTLM600VTLM800VTW500-90
Kørsel Metodecrawlercrawlerhjul
Motor / kraftLoncin 9HkLoncin 16HkLoncin 9Hk
Skærebredde600mm800mm550mm
Justerbar klippehøjdeJa, med fjernbetjeningJa, med fjernbetjeningJa, i hånden
SelvopkrævningJaJaJa
Dimension1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
Vægt185kg298kg120kg

Vi søger agenter, distributører og forhandlere af fjernstyret mark- og børsteklipper over hele verden. Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte os.

Lignende Indlæg