Brugervejledning video om trådløs radiokontrol slåmaskine (VTW550-90 med trækstart)

Hej! Velkommen til vores vejledning om, hvordan du bruger vores fantastiske fjernbetjente plæneklipper. I denne video dækker vi alt, hvad du behøver for at komme i gang, lige fra opladning af batteriet til at slå din græsplæne som en professionel. Lad os dykke ned!

Her er opladningsporten, så du kan tilslutte den og oplade batteriet helt, før du bruger maskinen. Så kan du tilslutte strømstikket, som vi tog det ud for sikker transport.

Dernæst, når du modtager maskinen, vil nødstopknappen være i lukket position på grund af sikkerhedshensyn. Drej blot pilen for at starte knappen.

For at komme i gang skal du tænde for strømafbryderen på fjernbetjeningen og derefter tænde for strømafbryderen på maskinen. Lad os flytte denne baby rundt nu.

Ved hjælp af fjernbetjeningen kan du let gå frem, tilbage, til venstre og højre. Det er super simpelt! 

Det venstre håndtag styrer maskinens hastighed. Du kan skifte mellem høj og lav hastighed afhængigt af dine klippebehov.

Brug højre håndtag til at indstille fartpiloten. Dette er en anden cool funktion, som gør det muligt for maskinen at bevæge sig med konstant hastighed, indtil du annullerer den.

Hjulklipperens klippehøjde kan justeres manuelt. Justeringsmetode: Fjern de 6 skruer på indersiden af ​​de 4 hjul. Efter justering til den ønskede højde, fastgør skruerne på hjulene.

Lad os nu starte motoren til græsslåning. Skub gashåndtaget fremad. Træk start motoren. Skub gashåndtaget tilbage til midten. Nu kan du nyde din græsslåning med maskinen. Efter klipning skal vi stoppe motoren med stopknappen på kontrolpanelet.

Til sidst, for at slukke for maskinen, skal du slukke for tænd/sluk-knappen på selve maskinen, efterfulgt af afbryderen på fjernbetjeningen. Og det er det! Du er nu klar til at gå derud og slå din græsplæne med lethed.

Tak fordi du så med, og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål!

Lignende Indlæg