Kina lavet robotplæneklipper til bakker lav pris til salg, kinesisk bedste fjernbetjent plæneklipper til bakker

Vigorun robotplæneklipper til bakker bruger børsteløs motor. Integrationen af ​​en børsteløs motor med en gearkasse, et design, der ikke bruger en hall-sensor, er en innovativ tilgang, der har resulteret i flere fordele. Kombinationen af ​​disse to komponenter har opnået en høj transmissionseffektivitet på 73 %, lavt energiforbrug, et højt gearreduktionsforhold og brugen af ​​et robust snekkegearsystem. Det elektromagnetiske design er rimeligt, hvilket resulterer i en motor, der kører mere stabilt og producerer lavere støj. Desuden er dette design støvtæt og vandtæt med en beskyttelsesklasse på IP54.

Fabriks direkte salg Bedste robotplæneklipper til bakker i Kina

Vi er en førende maskinfremstillingsvirksomhed med mere end 20 års erfaring i branchen. Vores ekspertteam er specialiseret i produktion af avanceret teknologisk maskineri. Vores forpligtelse til kvalitet og innovation har gjort os til et betroet navn i hele branchen. Vi er dedikerede til at give vores kunder den nyeste teknologi, enestående ydeevne og enestående kundeservice. Vi er stolte af vores professionalisme og ekspertise inden for maskinfremstilling og ser frem til at overgå dine forventninger med vores banebrydende produkter.

  • Kina lavet fjernstyret buskrydder lav pris til salg, kinesisk bedste robotplæneklipper med fjernbetjening
  • fabrik direkte salg lav engrospris Kina ødemark fjernbetjent robotplæneklipper til bakker
  • Kina lavet fjernstyret plæneklipper lav pris til salg, kinesisk bedste fjernbetjent skråningsklipper
  • fabrik direkte salg lav engrospris Kina motorvej plante skråning beskyttelse trådløs robotplæneklipper
  • Kina lavet fjernbetjening plæneklipper til skråninger lav pris til salg, kinesisk bedste fjernbetjening børsteklipper

Vores plæneklipper er bygget til at modstå belastningen ved fortsat brug, hvilket giver langvarig ydeevne og holdbarhed. Fra det robuste chassis til de højkvalitetsmaterialer, der bruges i dens konstruktion, er hver komponent nøje udvalgt til at modstå kravene til regelmæssig vedligeholdelse af græsplænen. Vi sætter en ære i at levere et produkt, der vil følge dig i mange år fremover, hvilket minimerer behovet for hyppige udskiftninger eller reparationer.

Overkommelig med bedste pris robotplæneklipper til bakker til salg

Vi forstår, at lange timers kontinuerlig drift ofte er nødvendige, især for professionelle anlægsgartnere og store plæneplejeprojekter. Vores plæneklipper er specielt designet til at understøtte længere brugsperioder. Du kan stole på dens evne til at håndtere omfattende klipningssessioner uden at gå på kompromis med ydeevnen.

ModelFjernbetjent plæneklipperGummiskinne fjernbetjent skråningsklipperHjul Radiostyret græsskærer
Kørsel Metodecrawlercrawlerhjul
Motor / kraftLoncin 9HkLoncin 16HkLoncin 9Hk
Skærebredde550mm800mm550mm
Justerbar klippehøjdeJa, med fjernbetjeningJa, med fjernbetjeningJa, i hånden
SelvopkrævningJaJaJa
Dimension1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
Vægt190kg293kg120kg

Vi søger agenter, distributører og forhandlere af robotplæneklipper til bakker over hele verden. Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte os.

v

Lignende Indlæg