fabrik direkte salg lav engrospris Kina tilgroet jord radiostyret bælteklipper

Med et slankt, enkelt og fremadrettet design er vores fjernbetjeningssystem designet til præcision og lethed. Den robuste og vandtætte kontrol i kommerciel kvalitet er inkluderet med alle radiostyrede bælteklippermodeller og sikrer yderligere sikkerheden for dine arbejdere og effektiviteten af ​​din skråningsklippning. De reducerer arbejdsintensiteten, niose- og vibrationsskader for personalet og reducerer lønomkostningerne.

Overkommelig med bedste pris radiostyret bælteklipper til salg

Vigorun Tech har et solidt industrielt fundament og en veludviklet maskinfremstillingsindustri. Vi sætter en stor ære i vores overlegne produktkvalitet og konkurrencedygtige priser. Som fabrik besidder vi den nødvendige ekspertise og ressourcer til at levere exceptionelle produkter, der opfylder de højeste industristandarder. Med fokus på at opretholde fremragende produktkvalitet og tilbyde konkurrencedygtige priser, stræber vi efter konsekvent at overgå kundernes forventninger.

  • fabrik direkte salg lav engrospris Kina terrasse radiostyret skråningsklipper
  • Kina lavet fjernbetjent plæneklipper lav pris til salg, kinesisk bedste fjernstyret plæneklipper til salg
  • fabrik direkte salg lav engrospris Kina tilgroet jord radiostyret bælteklipper
  • Kina lavet trådløs robotplæneklipper lav pris til salg, kinesisk bedste radiostyrede plæneklipper
  • fabrik direkte salg lav engrospris Kina terrasse fjernbetjening plæneklipper på spor

Vores radiostyrede bælteklipper er omhyggeligt konstrueret til at give enestående ydeevne og præcisionsskæring. Udstyret med en robust motor klarer den ubesværet selv det hårdeste græs. Klippeaggregatet er gennemtænkt designet til at sikre ensartede og rene snit, så din græsplæne ser upåklagelig ud. Derudover har vores plæneklipper avancerede mulching-egenskaber, som effektivt genbruger græsafklip for at berige din jord og fremme sund vækst.

Fabriks direkte salg Bedste radiostyret bælteklipper i Kina

Ved at bruge komponenter af høj kvalitet i vores fjernstyrede plæneklippere har vi prioriteret holdbarhed, ydeevne og brugertilfredshed. Disse topkvalitetsdele bidrager til plæneklipperens levetid, præcise klippeevner og lette betjening, hvilket gør den til et pålideligt værktøj til at opretholde en smuk og velplejet græsplæne.

ModelFjernbetjent plæneklipperGummiskinne fjernbetjent skråningsklipperHjul Radiostyret græsskærer
Kørsel Metodecrawlercrawlerhjul
Motor / kraftLoncin 9HkLoncin 16HkLoncin 9Hk
Skærebredde550mm800mm550mm
Justerbar klippehøjdeJa, med fjernbetjeningJa, med fjernbetjeningJa, i hånden
SelvopkrævningJaJaJa
Dimension1010 * 980 * 780mm1320 * 1260 * 720mm1050 * 900 * 590mm
Vægt190kg293kg120kg

Vi søger agenter, distributører og forhandlere af radiostyret bælteklipper over hele verden. Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte os.

v

Lignende Indlæg