Kina lavet skråningsklipper fjernbetjening lav pris til salg, kinesisk bedste robotbørsteklipper

Udstyret med avanceret robotteknologi og fjernbetjeningsteknologi kan vores robotbørsteklipper nemt manøvreres i ethvert terræn, inklusive grøfter, stejle skråninger og klippeområder. Brugeren kan styre plæneklipperen fra sikker afstand, hvilket gør vedligeholdelse af græsplænen enklere og mindre tidskrævende.

Overkommelig med den bedste pris robotbørsteklipper til salg

Som en førende producent af robotbørsteklipper, Vigorun Tech er forpligtet til at levere produkter af høj kvalitet og overlegen kundeservice. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at forstå deres behov og give dem de bedst mulige løsninger, der passer til deres behov.

  • Kina lavet fjernbetjent græsklipper lav pris til salg, kinesisk bedste fjernbetjening bælteklipper
  • fabrik direkte salg lav engrospris Kina golfbane fjernbetjent plæneklipper trimmer
  • Kina lavet fjernbetjent plæneklipper lav pris til salg, kinesisk bedste fjernbetjent bankplæneklipper
  • Kina lavet skråningsklipper fjernbetjening lav pris til salg, kinesisk bedste robotbørsteklipper
  • fabrik direkte salg lav engrospris Kina mark ukrudt radiostyret mark børsteklipper

Vores skråningsklipper fjernbetjening har en bred vifte af anvendelser til både bolig- og erhvervsbrug. Det er perfekt til dem, der har store græsplæner og ikke ønsker at bruge timer på at klippe. Denne avancerede plæneklipper kan også spare tid og penge for kommercielle virksomheder som golfbaner, resorts og parker. Vores plæneklipper er alsidig og kan tilpasses til dine specifikke behov. Fra store åbne rum til vanskeligt terræn, vores plæneklipper har teknologien og designet til at få arbejdet gjort med lethed.

Fabriks direkte salg Bedste skråningsklipper fjernbetjening i Kina

  • Præcision: Med præcis kontrolteknologi leverer vores plæneklipper en overlegen græsklipningsoplevelse.
  • Omkostningseffektiv: Med vores plæneklipper kan du spare penge på arbejdsomkostninger og potentielle skader på plænen.
  • Bekvemmelighed: Med trådløs fjernbetjening giver vores plæneklipper enestående bekvemmelighed, så du kan styre og overvåge plæneklipperen på afstand.
  • Vi har avanceret lasergraveringsteknologi til at skabe komplekse geometriske former. Så logoet og mønsteret kan tilpasses efter behov.
  • Effektivitet: Vores fjernbetjente plæneklipper er designet til effektivitet, hvilket reducerer den tid og indsats, der kræves til plænevedligeholdelse.
ModelVTC550-90VTC800-160VTW550-90
Kørsel Metodecrawlercrawlerhjul
Motor / kraftLoncin 9HkLoncin 16HkLoncin 9Hk
Skærebredde550mm800mm550mm
Justerbar klippehøjdeJa, med fjernbetjeningJa, med fjernbetjeningJa, i hånden
SelvopkrævningJaJaJa
Dimension1010 * 980 * 780mm1170 * 1270 * 910mm1050 * 900 * 590mm
Vægt190kg240kg120kg

Vi søger agenter, distributører og forhandlere af skråningsklipper fjernbetjening over hele verden. Du er altid velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål.

Lignende Indlæg