косачка за трева с дистанционно управление с акумулатор със снегорин нож за сняг лопата за сняг машина за снегопочистване

The remote control lawn mower with snow plow not only minimizes physical strain and reduces the risk of injuries but also enhances efficiency in snow removal tasks.

Фабрична косачка за трева с дистанционно управление и снегорин с най-добра цена онлайн за продажба в Китай

Косачката за трева с дистанционно управление и снегорин е надеждно и ефективно решение за снегопочистване. Неговите иновативни функции, удобен за потребителя дизайн и изключителна производителност го правят ценен актив както за собствениците на жилища, мениджърите на имоти, така и за специалистите по снегопочистване.

  • най-качествената безжична косачка с радиоуправление, произведена в Китай
  • дистанционна косачка на вериги със снегорин нож за сняг лопата за сняг машина за снегопочистване
  • фабрични директни продажби ниска цена на едро Китайска градинска тревна площ с дистанционно управление верижна косачка за храсти
  • косачка за трева с дистанционно управление с акумулатор със снегорин нож за сняг лопата за сняг машина за снегопочистване
  • най-качествената RC верижна косачка за трева, произведена в Китай

In the realm of lawn care technology, Vigorun Tech stands out as a pioneer in innovation and advancement. Continually updating and evolving our remote control lawn mower, Vigorun Tech ensures that our product consistently exceeds customer expectations. Recognizing the rapid pace of technological advancement, the company remains steadfast in staying at the forefront of these developments.

At Vigorun Tech, ние не сме само в бизнеса с производство на косачки за трева с дистанционно управление; ние се ангажираме да революционизираме начина, по който поддържате моравата си. Нашето най-модерно производствено съоръжение е доказателство за нашата отдаденост на качеството, издръжливостта и иновациите.

МоделVTLM600VTLM800VTW500-90
Шофиране Методгъсениченгъсениченна колела
Двигател / мощностLoncin 9HpLoncin 16HpLoncin 9Hp
Ширина на рязане600mm800mm550mm
Регулируема височина на рязанеДа, дистанционноДа, дистанционноДа, на ръка
СамозарежданеДаДаДа
Измерение1010 980 * 780mm1320 1260 * 720mm1050 900 * 590mm
Тегло185kg298kg120kg

Търсим агенти, дистрибутори и дилъри на косачка за трева с дистанционно управление и снегорин по целия свят. Ако имате допълнителни запитвания или се нуждаете от помощ, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Подобни публикации